|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:11 am
Lady Revania Możliwe zakłady: Tatko Reggae przyjmuję ja ninja panowie, prosze na ring! Nie, nie, nie, to było tak: Panowie prosza panie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:13 am
Rin_Youkai Lady Revania Możliwe zakłady: Tatko Reggae przyjmuję ja ninja panowie, prosze na ring! Nie, nie, nie, to było tak: Panowie prosza panie 4laugh Niee czasami jest: Panie prosza panów 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:21 am
mimo to prosze panow na ring scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:35 am
Lady Revania mimo to prosze panow na ring scream kiedy się zacznie ?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 8:39 am
ariellechan Lady Revania mimo to prosze panow na ring scream kiedy się zacznie ?? twisted kiedy panowie laskawie pofatyguja sie na ring stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:00 am
Mroczny Tato ReggaeVibration Mroczny Tato ReggaeVibration Jebana szmata,pizda pierdolona KURWA MAC!0 (musialem to gdzies napisac) wypierdalaj. Pierdol sie frajerze jeb sie na ryj kurwo. Kurwa to ciebie robila szmato
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:12 am
ReggaeVibration Mroczny Tato ReggaeVibration Mroczny Tato ReggaeVibration Jebana szmata,pizda pierdolona KURWA MAC!0 (musialem to gdzies napisac) wypierdalaj. Pierdol sie frajerze jeb sie na ryj kurwo. Kurwa to ciebie robila szmato lepsze to niz kurwa invitro pizdo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:24 am
zaraz ci wyjebie i sie skonczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:28 am
Mroczny Tato zaraz ci wyjebie i sie skonczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:29 am
opcy Mroczny Tato zaraz ci wyjebie i sie skonczy.  nienawidze cie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 12:37 pm
OGŁASZAM, ŻE POJEDYNEK WYGRAŁ... OPCY!!!!!!!!!!
wszystkich niezadowolonych z przeganych 2 typowanych prosimy do wyjścia na zewnątrz. nie chcę, żeby ktoś mi skopał ryja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 1:13 pm
Lady Revania OGŁASZAM, ŻE POJEDYNEK WYGRAŁ... OPCY!!!!!!!!!! wszystkich niezadowolonych z przeganych 2 typowanych prosimy do wyjścia na zewnątrz. nie chcę, żeby ktoś mi skopał ryja stare powiem powoli. wy.....pier....dalaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|