|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 11:48 am
Oi! Generale *polewa* dziekuje generale *spija* *salutuje* Melduje ze musze sie oddalic zycze miuego wieczora generale *salutuje* Zegnam *odchodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 11:54 am
Christoff_Gangrell Oi! Generale *polewa* dziekuje generale *spija* *salutuje* Melduje ze musze sie oddalic zycze miuego wieczora generale *salutuje* Zegnam *odchodzi* oi! zezwalam! trzymajcie sie szeregowy.....i dziekuje i wzajmnie zycze milego wieczoru... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 1:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 2:50 pm
ze kuna co mowiles? stressed xd mrgreen
ja tam zadam zdegradowania por. Ari jak juz pozyczka zostanie zwrocona... bo to kuna nie fair
mam wiecej postow na pierogach od niej no...... cry
ide sie pochlastac ot co! pirate rofl mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 2:59 pm
Baliaur ze kuna co mowiles? stressed xd mrgreen
ja tam zadam zdegradowania por. Ari jak juz pozyczka zostanie zwrocona... bo to kuna nie fair
mam wiecej postow na pierogach od niej no...... cry
ide sie pochlastac ot co! pirate rofl mrgreen rofl Rozporzadzenie nr 1. Oglaszam wszem i wobec iz Baliaur dostaje odemnie przydzielony stopien plutonowego w trybie natychmiastowym. Wszelkie odwolania od moje decyzji moga byc kierowane na pm'a w ciagu dwoch dni od daty przydzielenia stopnia. Z powazaniem General Revcat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:02 pm
stare czuje sie olana stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:05 pm
Twisted_Exile stare czuje sie olana stare ja tylko na chwile...musze cos jeszcze rozporzadzic... Rozporzadzenie nr 2. Przydzielam stopien sierzanta Twisted_Exile na mocy mi danej. Wszelkie odwolania prosze kierowac na pm'a w ciagu dwoch dni od daty przydzielenia stopnia. Z powazaniem General Revcat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:06 pm
Twisted_Exile stare czuje sie olana stare Oi! Witam Szeregowa Wired (AkA :Moni) pirate
nie czuj sie olana bo Ozz przyjdzie i zrobi swoje rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:09 pm
Baliaur Twisted_Exile stare czuje sie olana stare Oi! Witam Szeregowa Wired (AkA :Moni) pirate
nie czuj sie olana bo Ozz przyjdzie i zrobi swoje rofl
4laugh juz sierzant Twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:10 pm
nie ma za co...... stare
*wychodzi wkurzony trzaskajac drzwiami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:19 pm
revcat nie ma za co...... stare *wychodzi wkurzony trzaskajac drzwiami* *ciagnie kota za ogon.. nie tego malego kota i nie ten ogon rolleyes mrgreen * Gen Kocur Wzywany na Sluzbe kuna no opisamy awanse cool *wskakuje mu na plecy i sciaga beret* Nigdzie nie idzesz wredoto jedna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:23 pm
Baliaur revcat nie ma za co...... stare *wychodzi wkurzony trzaskajac drzwiami* *ciagnie kota za ogon.. nie tego malego kota i nie ten ogon rolleyes mrgreen * Gen Kocur Wzywany na Sluzbe kuna no opisamy awanse cool *wskakuje mu na plecy i sciaga beret* Nigdzie nie idzesz wredoto jedna blaugh
oddaj beret to rozkaz! *siada przy stole i wyciaga flaszke* fakt opic trzeba ale dwa i spadam...mam do wykonania jedna tajna misje... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:25 pm
revcat Baliaur revcat nie ma za co...... stare *wychodzi wkurzony trzaskajac drzwiami* *ciagnie kota za ogon.. nie tego malego kota i nie ten ogon rolleyes mrgreen * Gen Kocur Wzywany na Sluzbe kuna no opisamy awanse cool *wskakuje mu na plecy i sciaga beret* Nigdzie nie idzesz wredoto jedna blaugh
oddaj beret to rozkaz! *siada przy stole i wyciaga flaszke* fakt opic trzeba ale dwa i spadam...mam do wykonania jedna tajna misje... mrgreen *przysiada sie* tez musze cos opic mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:31 pm
oi! *polewa po szklankach* no to za wasze nowe stopnie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:33 pm
revcat oi! *polewa po szklankach* no to za wasze nowe stopnie... mrgreen mrgreen i za indeks *przytula* dziekuje za awansowanie mnie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|