|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:04 pm
Jaswinder wiecie co...? poznałam bosssskiego faceta 4laugh pokaz pokaz pokaz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:05 pm
Kiray Vykk urodzinki obalasz??? mrgreen nom mrgreen wszystkiego najlepszego 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Irinn lalalalalalala *turla sie po gildii* lalalalalalala rofl ahoy tam na ladzie pirate Jas no ładnie ladnie hej hej heeeejj rofl blaugh xd Jas - Taaa? biggrin Poookaż biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Jaswinder wiecie co...? poznałam bosssskiego faceta 4laugh pokaz pokaz pokaz mrgreen a nie pokaże... xp ale ma 34 lata 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:06 pm
Vykk Kiray Vykk tak przejzalem wczesniejsze posty i faktycznie cos mi swita ze jakas dawno cie na ogolnym nie bylo... ostatnio wale szampany... takie za 7zl i koniecznie ruskie cool no teraz to juz 20 wchodzi na kark... no to ja mam czas do 24lipca XD do tego czasu na pewno zdarze sie wyswietowac ale i tak sobie odbije 20urodzinki twisted ja ostatnio jade tylko na zubrach i dogach moj tekst z ostatniej srody: *na piwie w czasie godziny z wychowaca* Vykk" eek Co dzis za dzien?" Kumpel Vykk'a"Sroda" Vykk"Ufff wczoraj nie pilem nie jestem alkoholikiem mrgreen " umnie standardem jest chodzenie na piwo w czwartek albo czasem w srode... bo takie jakies luzne zajecia sa mrgreen jest sie czym pocieszac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kiray Vykk urodzinki obalasz??? mrgreen nom mrgreen wszystkiego najlepszego 4laugh zdecydowanie przyłączam się do życzeń mrgreen blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Vykk Jaswinder wiecie co...? poznałam bosssskiego faceta 4laugh pokaz pokaz pokaz mrgreen a nie pokaże... xp ale ma 34 lata 4laugh stac cie na niego xd ninja rofl ?? Witaj Omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:07 pm
Vykk stac cie na niego xd ninja rofl ?? stare hej Omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:10 pm
Jaswinder Irinn eeej no kuuurka Jas na co Ty narzekasz? wink ależ na nic 3nodding no i tak ma być :] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:10 pm
Jaswinder Kiray takie cos ala grzeczna dziewczynka... wiadomo ja jestem grzeczna... twisted *podszczypuje go po pupie* tez jestem grzeczny... *rewanzuje sie tym samym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:11 pm