|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 3:59 am
Omega Sun opcy Omega Sun opcy zlooo.. zlooo. zlooo... mrgreen ktos tu musi pelnic role "tej zlej" a Moni to co? mrgreen ale Moni nie ma sad wlasnie gdzie sie podziala.. ninja i ty bidulko malutka musisz zgrywac zla zla pania moderator.. puci puci.. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:05 am
Opcy wlasnie gdzie sie podziala.. ninja No wlasnie nie wiem, ale ostatnio byla jakas taka bez humorku sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 9:13 am
ninja czuje sei...obgadana gonk rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:06 am
hej. ^-^ //moze ktos tu sie ukrywa? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:09 am
y3hl hej. ^-^ //moze ktos tu sie ukrywa? wink moze..... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:09 am
Omega Sun y3hl hej. ^-^ //moze ktos tu sie ukrywa? wink moze..... wink witam wink Co tam u Panienki? ^-^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:11 am
Czy ja mam jakieś dziwne wrażenie czy puuusto jest ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:12 am
Irinn Czy ja mam jakieś dziwne wrażenie czy puuusto jest ? xp prawie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:13 am
y3hl witam wink Co tam u Panienki? ^-^ w sumie nic ciekawego smile Jak to w swieta. Jest milo, bo odzywaja sie starzy znajomi, ktorych juz dawno nie widzialam i nawet zapomnialam o ich istnieniu. Teraz zaczelam sie nudzic, wiec przyszlam na gaie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:14 am
Omega Sun y3hl witam wink Co tam u Panienki? ^-^ w sumie nic ciekawego smile Jak to w swieta. Jest milo, bo odzywaja sie starzy znajomi, ktorych juz dawno nie widzialam i nawet zapomnialam o ich istnieniu. Teraz zaczelam sie nudzic, wiec przyszlam na gaie smile nie ma to jak Gaia ^-^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:16 am
Omega Sun y3hl witam wink Co tam u Panienki? ^-^ w sumie nic ciekawego smile Jak to w swieta. Jest milo, bo odzywaja sie starzy znajomi, ktorych juz dawno nie widzialam i nawet zapomnialam o ich istnieniu. Teraz zaczelam sie nudzic, wiec przyszlam na gaie smile 4laugh przyszla prawowita zla pani moderator 4laugh mrgreen rofl rofl rofl lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:18 am
A Tobie jak mijaja swieta?
jutro bede chyba musiala odkopac swoje plyty z aerobikiem, bo sama joga nie wystarczy zeby spalic te wszystkie serniki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:19 am
Twistus 4laugh przyszla prawowita zla pani moderator 4laugh mrgreen rofl rofl rofl lol ja tu juz jestem od jakiegos czasu, ale nikt sie nie odzywal ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|