|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 6:33 am
BeeWolf Ntsumi_Aya eh lol widzę że znowu jestem niezauważalna....*wskakuje do baseenu*bu ha ah aha Tylko sie nie top !!!!! ... podaje jej kotwice ! biggrin *ominęła kotwice*weś się!!!! nie dam się utopić!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 6:34 am
Ntsumi_Aya eh lol widzę że znowu jestem niezauważalna....*wskakuje do baseenu*bu ha ah aha witaj 4laugh *podplywa i przytula* *przypadkowo podtapia* lol... przeprasham xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... ...witam wszystkich... ... ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ...witam wszystkich... ... ninja ... Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 6:35 am
Night_Queen kto mi podgrzeje obiadek... bo bardzo zle mi... crying buuu nie ma chetnych crying crying szkoda *człapie sie ledwo co, na kolanach, do kuchni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Ciągnie Bee za ogon*Nyu^ ^ bu ha ha ha ja tesz się chce pobawić w ciągnięcie za ogopn :3...zaniedługo będę miała koci :3...no ale najpierw ubranko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Iael tsymaj się mocno *wylecieli przez okno prosto na basen* whee wheeeee....... *wskakooje do wody* 4laugh blup *płynie za nią * blup! *machu machu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ...witam wszystkich... ... ninja ... 4laugh *wylazi z wody* *mokry przytulas* whee *wskakooje spowrotem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Ciągnie Bee za ogon*Nyu^ ^ Ej Ale to nie jest ogon, dziewczynko [czerwieni się]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 6:36 am
Lethiel Ntsumi_Aya eh lol widzę że znowu jestem niezauważalna....*wskakuje do baseenu*bu ha ah aha witaj 4laugh *podplywa i przytula* *przypadkowo podtapia* lol... przeprasham xd eek lol ale shoook.,...nie spodziewałam się po tobie eek hey yosei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Queen swir Baliaur aaa mushe gosciowi oddac te 25k i te itemy [sic!]... to byl blad gai [sic!] no co jest wróciłem o co chodzi?o ni cładnie wygladzasz!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Lethiel Iael tsymaj się mocno *wylecieli przez okno prosto na basen* whee wheeeee....... *wskakooje do wody* 4laugh blup *płynie za nią * blup! *machu machu* 4laugh *chlapie w niego wodą* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 6:37 am
BeeWolf Sei chan *Ciągnie Bee za ogon*Nyu^ ^ Ej Ale to nie jest ogon, dziewczynko [czerwieni się] Musisz miec zawsze takie sprośne pomysły stressed Przez ciebie koszmary będę miała xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ogólnie potrzebuje ok. 6000 na uszka i na nową fryzke sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya eh lol widzę że znowu jestem niezauważalna....*wskakuje do baseenu*bu ha ah aha witaj 4laugh *podplywa i przytula* *przypadkowo podtapia* lol... przeprasham xd eek lol ale shoook.,...nie spodziewałam się po tobie eek hey yosei lol..... nio ciom. tylko sie witam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|