|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 1:54 pm
sweet_chii y3hl aa no a co ty tam porabiasz ciekawego ? wlasnie skonczylam ogladac z tata "Nigdy w zyciu", lubie ten film, drugi raz dzis go ogladalam. teraz myslalam, ze sie poucze matmy ale jakos nie mam ochoty, wiec po-gai-uje troche 3nodding a ty? a ja wlasnie skopiowalam z aparatu fotki// jakis koles do mnie pisze z Bydzi z zapytaniem jak dojechac do Areny kokocko sweatdrop ee.. to nie moje klimaty a juz napewno tam nie pojade domokun a tak to..pije herbusie xd ..i nudze sie.. i slucham Miyavi a raczej ogldam=slucham wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 1:56 pm
EvilYuki O moj Boze, przed chwila wykapalam psa... ide wytrzec wode z szafek w salonie... sweatdrop naprawde myslalam, ze wystarczy, iz wytrzachal sie w lazience... confused ojojojo bidula... [gladziu gladziu] a moze pomoc? ja juz dzis sprzatalam caly moj dom sweatdrop ale pomoc to zawsze moge 3nodding dobrze ze psa nie mam..mam kota..chociaz czasammi mam ochotke go umyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 1:58 pm
y3hl sweet_chii y3hl aa no a co ty tam porabiasz ciekawego ? wlasnie skonczylam ogladac z tata "Nigdy w zyciu", lubie ten film, drugi raz dzis go ogladalam. teraz myslalam, ze sie poucze matmy ale jakos nie mam ochoty, wiec po-gai-uje troche 3nodding a ty? a ja wlasnie skopiowalam z aparatu fotki// jakis koles do mnie pisze z Bydzi z zapytaniem jak dojechac do Areny kokocko sweatdrop ee.. to nie moje klimaty a juz napewno tam nie pojade domokun a tak to..pije herbusie xd ..i nudze sie.. i slucham Miyavi a raczej ogldam=slucham wink z czego fotki? impreza? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 2:01 pm
sweet_chii y3hl sweet_chii y3hl aa no a co ty tam porabiasz ciekawego ? wlasnie skonczylam ogladac z tata "Nigdy w zyciu", lubie ten film, drugi raz dzis go ogladalam. teraz myslalam, ze sie poucze matmy ale jakos nie mam ochoty, wiec po-gai-uje troche 3nodding a ty? a ja wlasnie skopiowalam z aparatu fotki// jakis koles do mnie pisze z Bydzi z zapytaniem jak dojechac do Areny kokocko sweatdrop ee.. to nie moje klimaty a juz napewno tam nie pojade domokun a tak to..pije herbusie xd ..i nudze sie.. i slucham Miyavi a raczej ogldam=slucham wink z czego fotki? impreza? xd o tak se zrobilam sesje w lazience zanim sie woda nalala do wanny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 2:03 pm
y3hl o tak se zrobilam sesje w lazience zanim sie woda nalala do wanny xp lol xd ale tak bez makijazu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 2:04 pm
czytajac twoje wypracowanie o sobie na gaia, , stwierdzilam, ze mamy tak samo na imie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 2:05 pm
sweet_chii y3hl o tak se zrobilam sesje w lazience zanim sie woda nalala do wanny xp lol xd ale tak bez makijazu? kilka z a kilka bez razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 2:07 pm
sweet_chii czytajac twoje wypracowanie o sobie na gaia, , stwierdzilam, ze mamy tak samo na imie blaugh wypracowanie to to nie jest xd oo jak milo Madzie sie znalazly dwie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 2:15 pm
sweet_chii y3hl aa no a co ty tam porabiasz ciekawego ? wlasnie skonczylam ogladac z tata "Nigdy w zyciu", lubie ten film, drugi raz dzis go ogladalam. teraz myslalam, ze sie poucze matmy ale jakos nie mam ochoty, wiec po-gai-uje troche 3nodding a ty? film jest fajny, ale slaby w porownianiu z ksiazka, zawiodlam sie na nim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 2:39 pm
Omega Sun sweet_chii y3hl aa no a co ty tam porabiasz ciekawego ? wlasnie skonczylam ogladac z tata "Nigdy w zyciu", lubie ten film, drugi raz dzis go ogladalam. teraz myslalam, ze sie poucze matmy ale jakos nie mam ochoty, wiec po-gai-uje troche 3nodding a ty? film jest fajny, ale slaby w porownianiu z ksiazka, zawiodlam sie na nim nie czytalam ksiazki, a wszystkie filmy z happy end'em lubie smile moze tez sobie zdjecia porobie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 2:52 pm
sweet_chii Omega Sun sweet_chii y3hl aa no a co ty tam porabiasz ciekawego ? wlasnie skonczylam ogladac z tata "Nigdy w zyciu", lubie ten film, drugi raz dzis go ogladalam. teraz myslalam, ze sie poucze matmy ale jakos nie mam ochoty, wiec po-gai-uje troche 3nodding a ty? film jest fajny, ale slaby w porownianiu z ksiazka, zawiodlam sie na nim nie czytalam ksiazki, a wszystkie filmy z happy end'em lubie smile moze tez sobie zdjecia porobie ninja taaa ^_^ //zaraz dodam nowe.. moze.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 3:09 pm