|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 10:50 am
Lethiel sweet_chii jest ktos? mam problem techniczny z gaia xp EDIT: juz nie whee *obchodzi ja dookola* O_o chiii... to naprawde ty ? xD *tuuuli*
jaki problem ? ninja
tak to ja! witam Lethi smile mialam problem, bo przez pol dnia wczoraj gaia towns mi nie chodzily a dzis jest ok O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 10:52 am
sweet_chii Lethiel sweet_chii jest ktos? mam problem techniczny z gaia xp EDIT: juz nie whee *obchodzi ja dookola* O_o chiii... to naprawde ty ? xD *tuuuli*
jaki problem ? ninja
tak to ja! witam Lethi smile mialam problem, bo przez pol dnia wczoraj gaia towns mi nie chodzily a dzis jest ok O.o pewnie znowu jakis gaiowy bug rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 10:55 am
a jak juz jestes, to chcialabym sie zapytac jak mozna teraz cokolwiek znalezc w forum jesli nie widze nigdzie przycisku "search" domokun
i ile kwiatkow potrzeba na zrobienie wiekszego bukietu, bo narazie moge tylko z jednego kwiatka a mam ich wiecej. i chcialam sie zapytac tez, cze sie wybiera papier do kwiatow, kolor, jakos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 10:56 am
sweet_chii a jak juz jestes, to chcialabym sie zapytac jak mozna teraz cokolwiek znalezc w forum jesli nie widze nigdzie przycisku "search" domokun i ile kwiatkow potrzeba na zrobienie wiekszego bukietu, bo narazie moge tylko z jednego kwiatka a mam ich wiecej. i chcialam sie zapytac tez, cze sie wybiera papier do kwiatow, kolor, jakos? na 1 pytanie Ci nie odpowiem a na drugie odpowiedz jest w topiku z pomoca wink zaraz dam linka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 10:57 am
sweet_chii a jak juz jestes, to chcialabym sie zapytac jak mozna teraz cokolwiek znalezc w forum jesli nie widze nigdzie przycisku "search" domokun i ile kwiatkow potrzeba na zrobienie wiekszego bukietu, bo narazie moge tylko z jednego kwiatka a mam ich wiecej. i chcialam sie zapytac tez, cze sie wybiera papier do kwiatow, kolor, jakos? http://www.gaiaonline.com/guilds/viewforum.php?f=14305-25 kwiatkow na najwiekszy bukiet 10 na sredni -ze slonecznikow nie da sie robic bukietow, tylko z pojedynczego -zeby zabarwic papier albo wstazeczke musisz miec tusz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 10:57 am
moja radosc nie trwala zbyt dlugo, znow mi nie chodza gaia towns crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 11:00 am
Omega Sun sweet_chii a jak juz jestes, to chcialabym sie zapytac jak mozna teraz cokolwiek znalezc w forum jesli nie widze nigdzie przycisku "search" domokun i ile kwiatkow potrzeba na zrobienie wiekszego bukietu, bo narazie moge tylko z jednego kwiatka a mam ich wiecej. i chcialam sie zapytac tez, cze sie wybiera papier do kwiatow, kolor, jakos? http://www.gaiaonline.com/guilds/viewforum.php?f=14305-25 kwiatkow na najwiekszy bukiet 10 na sredni -ze slonecznikow nie da sie robic bukietow, tylko z pojedynczego -zeby zabarwic papier albo wstazeczke musisz miec tusz nioe ma tojak Omi - dobra rada ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 11:01 am
Omega Sun sweet_chii a jak juz jestes, to chcialabym sie zapytac jak mozna teraz cokolwiek znalezc w forum jesli nie widze nigdzie przycisku "search" domokun i ile kwiatkow potrzeba na zrobienie wiekszego bukietu, bo narazie moge tylko z jednego kwiatka a mam ich wiecej. i chcialam sie zapytac tez, cze sie wybiera papier do kwiatow, kolor, jakos? http://www.gaiaonline.com/guilds/viewforum.php?f=14305-25 kwiatkow na najwiekszy bukiet 10 na sredni -ze slonecznikow nie da sie robic bukietow, tylko z pojedynczego -zeby zabarwic papier albo wstazeczke musisz miec tusz dzieki Omi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 11:04 am
nie ma sprawy, od tego tu jestem wink dwie strony wczesniej wstawilam Ci przepis na sos do salatki, o ktory pytalas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 11:06 am
Omega Sun nie ma sprawy, od tego tu jestem wink dwie strony wczesniej widzialam! dzieki! 4laugh papa lethi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 11:19 am
ladny mam bukiecik? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 11:25 am
sweet_chii ladny mam bukiecik? 4laugh ladny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 11:33 am
Omega Sun sweet_chii ladny mam bukiecik? 4laugh ladny smile hmm, a ty masz ten z 20 kwiatkow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 11:40 am
sweet_chii Omega Sun sweet_chii ladny mam bukiecik? 4laugh ladny smile hmm, a ty masz ten z 20 kwiatkow? hmm nie wiem, nie robiĆam bukiecikow, dostalam w prezencie. To zalezy jak nazywa sie sredni, bo ten jest delux
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|