|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 5:20 am
y3hl Ann.. ja? nie mialam kiedy sprzatalam stressed sweet.. nie wiem ale ja bym dodala czosnkowy xd hahaha a ja juz bylam nawet po obiadku jestem najedzona Ann w ciepelku= bardzo zadowolona Ann xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 5:20 am
Nightcatt aaaaa jakis evencik bedzie? twisted hej cat, pewnie, ze bedzie, jutro rano smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 5:21 am
Ann_Miho y3hl Ann.. ja? nie mialam kiedy sprzatalam stressed sweet.. nie wiem ale ja bym dodala czosnkowy xd hahaha a ja juz bylam nawet po obiadku jestem najedzona Ann w ciepelku= bardzo zadowolona Ann xp a ja jestem na diecie wbrew przepisom lekarzy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 5:24 am
sweet_chii Ann_Miho y3hl Ann.. ja? nie mialam kiedy sprzatalam stressed sweet.. nie wiem ale ja bym dodala czosnkowy xd hahaha a ja juz bylam nawet po obiadku jestem najedzona Ann w ciepelku= bardzo zadowolona Ann xp a ja jestem na diecie wbrew przepisom lekarzy razz aaa.. ale czekaj pojde zobaczyc jaki sos wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 5:25 am
zdaje sie, ze vinegret smile teraz tylko jakie to byly przyprawy? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 5:26 am
sweet_chii Ann_Miho y3hl Ann.. ja? nie mialam kiedy sprzatalam stressed sweet.. nie wiem ale ja bym dodala czosnkowy xd hahaha a ja juz bylam nawet po obiadku jestem najedzona Ann w ciepelku= bardzo zadowolona Ann xp a ja jestem na diecie wbrew przepisom lekarzy razz taaa a ja mam specjalnego dietetyka co sie uparl ze sprawi abym utyla choc troszka wlasnie przychodzi do mnie w jedzeniem crying ale ja sie nie dam tak latwo sweatdrop nie ma to jaK facet uzna ze jest sie za chudym xp chyba mu sprawie okularki lub wizyte u okulisty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 5:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 5:32 am
miho, mnie nie chca sluchac dietetycy, bo mowia, ze jestem szczupla i nie powinnam sie odchudzac, wiec sama sobie diety pisze smile
dziekuje za ten przepis na sosik!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 5:35 am
sweet_chii miho, mnie nie chca sluchac dietetycy, bo mowia, ze jestem szczupla i nie powinnam sie odchudzac, wiec sama sobie diety pisze smile dziekuje za ten przepis na sosik!!! aaa mam nadzieje ze oto chodziloo 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 6:32 am
ooolk ja bede pozniej ^^ pewnie wieczorkim wink sii juuu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 7:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 7:44 am
Sei chan...skads ja kojarze.. albo pamietam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 7:44 am
sweet_chii mam takie glupie pytanie, jaki sos sie dodaje do salatki greckiej bo zapomnialam? oto moj przepis: w zaleznosci od ilosci skladnikow proporcje sa takie: 3 lyzki oliwy z oliwek, lyzka octu winegret (jak nie masz, moze byc zwykly) i duuuuzo oregano, ja daje tez ziola prowansalskie 3nodding Bardzo dobre sa gotowe sosy w saszetkach, rozrabia sie je woda, oliwa i octem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 7:46 am