|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 3:53 am
sweet_chii Ozzwald sweet_chii Hej all smile , powrocilam!!! XDDD ale mi sie Ciebie dawno nie widzialo ojej ozzwald XD kope lat whee tak cos mi sie wydaje ze my ostatnio w 2005 roku rozmawiali... dawne dzieje... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 3:54 am
sweet_chii Ozzwald sweet_chii Hej all smile , powrocilam!!! XDDD ale mi sie Ciebie dawno nie widzialo ojej ozzwald XD kope lat whee powrot starej gwardii... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 3:55 am
Iwa__4grozna sweet_chii Ozzwald sweet_chii Hej all smile , powrocilam!!! XDDD ale mi sie Ciebie dawno nie widzialo ojej ozzwald XD kope lat whee ninja *obojgu nie kojarzy* * gonk * bo za krotko jestes tutaj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 3:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 3:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 3:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 3:58 am
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii Hej all smile , powrocilam!!! XDDD ale mi sie Ciebie dawno nie widzialo ojej ozzwald XD kope lat whee tak cos mi sie wydaje ze my ostatnio w 2005 roku rozmawiali... dawne dzieje... 3nodding no fakt fakt smile , musialam sobie zrobic eee... krotka przerwe 3nodding HEJ Opcy!!!! 4laugh EDIT: Hej Vykk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 3:59 am
no i jeszce rebeliancka szumowina... nono.. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 4:00 am
opcy no i jeszce rebeliancka szumowina... nono.. cool no prosze mieszanka wyborowa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 4:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 4:01 am
ojej, musze isc swiecic jajka do kosciola... sweatdrop a tak wogole to wesolych swiat! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 4:01 am
opcy sweet_chii Ozzwald sweet_chii Hej all smile , powrocilam!!! XDDD ale mi sie Ciebie dawno nie widzialo ojej ozzwald XD kope lat whee powrot starej gwardii... mrgreen ostatnio czest ospotykam sie z stwierdzeniem "stara gwardia"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|