|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:22 pm
Omega Sun Iwa__4grozna Twistus crying ale ja juz nie wytzymje chyba prawda jest ze jedyna nieuleczlana chorba bedzie glupota ludzka crying crying a ty co kurna nie wolno się z tobą zabawić bo będziesz się wkurzać albo będziesz gadąć ze ktoś z tego powodu jest głupi......... stressed ja w tym momencie mam wrażenie że kto inny jest głupi stressed Ta rozmowa do niczego nie prowadzi. Zignoruj po prostu posty Twistusi i nie denerwujcie sie na wzajemhmmm... nie wiem czemu ale przypomina mi się pewien osobnik kiedyś tu obecny... Chaz dokładniej rzecz biorąc... neutral i początki jego bytności w tym zacnym gronie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:23 pm
Lethiel Twistus Iwa__4grozna a ty co kurna nie wolno się z tobą zabawić bo będziesz się wkurzać albo będziesz gadąć ze ktoś z tego powodu jest głupi......... stressed ja w tym momencie mam wrażenie że kto inny jest głupi stressed a wiesz co to jest naruszenie przestrzeni czyjejs?pozwalam na tyle na ile pozwalam Ty przekraczasz granice ... to ze ktos moze mnie szturchac itp nie oznacza ze Ty to mozesz a z ta glupota to o co innego chodzi lol no juz juz monis.. olej i tyle mrgreen *kieruje opcym w jej strone i szturcha ja beszczelnie z lokcia* pirate *zamyka sie w sobie* *wgryza w posalda Buca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:23 pm
Irinn Omega Sun Iwa__4grozna Twistus crying ale ja juz nie wytzymje chyba prawda jest ze jedyna nieuleczlana chorba bedzie glupota ludzka crying crying a ty co kurna nie wolno się z tobą zabawić bo będziesz się wkurzać albo będziesz gadąć ze ktoś z tego powodu jest głupi......... stressed ja w tym momencie mam wrażenie że kto inny jest głupi stressed Ta rozmowa do niczego nie prowadzi. Zignoruj po prostu posty Twistusi i nie denerwujcie sie na wzajemhmmm... nie wiem czemu ale przypomina mi się pewien osobnik kiedyś tu obecny... Chaz dokładniej rzecz biorąc... neutral i początki jego bytności w tym zacnym gronie... a teraz gdzie ten osobnik jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:24 pm
Irinn Omega Sun Iwa__4grozna Twistus crying ale ja juz nie wytzymje chyba prawda jest ze jedyna nieuleczlana chorba bedzie glupota ludzka crying crying a ty co kurna nie wolno się z tobą zabawić bo będziesz się wkurzać albo będziesz gadąć ze ktoś z tego powodu jest głupi......... stressed ja w tym momencie mam wrażenie że kto inny jest głupi stressed Ta rozmowa do niczego nie prowadzi. Zignoruj po prostu posty Twistusi i nie denerwujcie sie na wzajemhmmm... nie wiem czemu ale przypomina mi się pewien osobnik kiedyś tu obecny... Chaz dokładniej rzecz biorąc... neutral i początki jego bytności w tym zacnym gronie... a mi sie przypomina ktos inny xD
Iwa.. mialas moze kiedys stycznosc z takim stworzeniem co sie kitty zwalo ? albo inaczej kimagure czy cos w ten zab ;3 ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:25 pm
Lethiel a mi sie przypomina ktos inny xD Iwa.. mialas moze kiedys stycznosc z takim stworzeniem co sie kitty zwal ? albo inaczej kimagure czy cos w ten zab ;3 ? *potrząsa głową* nie nigdy neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wpadne pozniej wink mam urwanie glowkiii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn hmmm... nie wiem czemu ale przypomina mi się pewien osobnik kiedyś tu obecny... Chaz dokładniej rzecz biorąc... neutral i początki jego bytności w tym zacnym gronie... You're not alone z Leth tez sie zgodze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:26 pm
Twistus *zamyka sie w sobie* *wgryza w posalda Buca* naruszasz moja strefe intymna... gonk mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
y3hl Wpadne pozniej wink mam urwanie glowkiii blaugh spoko będe czekać z toporem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna Irinn hmmm... nie wiem czemu ale przypomina mi się pewien osobnik kiedyś tu obecny... Chaz dokładniej rzecz biorąc... neutral i początki jego bytności w tym zacnym gronie... a teraz gdzie ten osobnik jest? Przechodzi gaiowa reinkarnacje.... wedrowka osobowosci przez rozne avkowe cialka............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:27 pm
Twistus Irinn hmmm... nie wiem czemu ale przypomina mi się pewien osobnik kiedyś tu obecny... Chaz dokładniej rzecz biorąc... neutral i początki jego bytności w tym zacnym gronie... You're not alone z Leth tez sie zgodze mrgreen i co się z tą osobą stało?..jest tu ciągle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna Lethiel a mi sie przypomina ktos inny xD Iwa.. mialas moze kiedys stycznosc z takim stworzeniem co sie kitty zwal ? albo inaczej kimagure czy cos w ten zab ;3 ? *potrząsa głową* nie nigdy neutral mysle ze moglybyscie sie dobrze dogadac rofl
papa Viii heart *macha jej na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Irinn hmmm... nie wiem czemu ale przypomina mi się pewien osobnik kiedyś tu obecny... Chaz dokładniej rzecz biorąc... neutral i początki jego bytności w tym zacnym gronie... a mi sie przypomina ktos inny xD
Iwa.. mialas moze kiedys stycznosc z takim stworzeniem co sie kitty zwal ? albo inaczej kimagure czy cos w ten zab ;3 ? hehehe ej nie no ja akurat w głębsze znajomości z kimagure nie wnikałam razz ale kurcze... tu się czsami dziwni ludzie kręcą razz tacy... eee... nawiedzeni lekko xD a tak btw - kurcze Lethi dawno cie nie widziałam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:28 pm
Iwa__4grozna Twistus Irinn hmmm... nie wiem czemu ale przypomina mi się pewien osobnik kiedyś tu obecny... Chaz dokładniej rzecz biorąc... neutral i początki jego bytności w tym zacnym gronie... You're not alone z Leth tez sie zgodze mrgreen i co się z tą osobą stało?..jest tu ciągle? ZBANOWANY wielkrotnie i wkurzal wiekszosc uzytkownikow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:29 pm
Irinn Lethiel Irinn hmmm... nie wiem czemu ale przypomina mi się pewien osobnik kiedyś tu obecny... Chaz dokładniej rzecz biorąc... neutral i początki jego bytności w tym zacnym gronie... a mi sie przypomina ktos inny xD
Iwa.. mialas moze kiedys stycznosc z takim stworzeniem co sie kitty zwal ? albo inaczej kimagure czy cos w ten zab ;3 ? hehehe ej nie no ja akurat w głębsze znajomości z kimagure nie wnikałam razz ale kurcze... tu się czsami dziwni ludzie kręcą razz tacy... eee... nawiedzeni lekko xD a tak btw - kurcze Lethi dawno cie nie widziałam 4laugh taaaaxD nie zrozumieni przez otoczenie.. biedni i niekochani crying .. ktorzy wreszcie staja sie strasznymi i ponurymi satanistaaaami domokun rofl
nu bo nie czesto bywam ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|