|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
y3hl Lethiel y3hl LEthii co u cie opowiadaj ^-^ 4laugh Iwa.. oo no masz sporo do wyboru smile napewno cos wybierzesz.. Ann paaaap.. powiedzmy, ze jezeli o mnie chodzi to raczej nie ma co opowiadac ale mow co uciebie :3 heart eeh no studiuje.. wlasnie dodalam fotki.. do galerii.. no se zyje razz nic ciekawego nooo razz ostatnio kupilam se buciki.. musialam sie pochwalic XDD Iwa.. no ja cie nie znam wiec jak mam CI doradzic confused a ja rozdarlam sobie ulubione spodnie spadajac z wielkiej gory ziemi, blota i dziwnej roslinnosci sad
ale za to mam nowa kurteczke :] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:07 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:07 pm
Iwa__4grozna sweatdrop co nie chesz plasterka sweatdrop moze tak dotrze do Ciebie nie odzywaj sie do mnie dzis lepiej a na przyszlosc uwazaj co do mnie mowisz stressed stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:08 pm
Manitoba [Up In Flames #06] Bijoux [4:20]
mrgreen heart
czesc..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:09 pm
cos mi linki nie chca sie powstac a widze je ale jak zrobie preview :/ =_=..
Leth.. no hmm... ciacho by mi sie przydalo tyle napisze razz a Ty masz jakies? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:09 pm
Twistus Iwa__4grozna sweatdrop co nie chesz plasterka sweatdrop moze tak dotrze do Ciebie nie odzywaj sie do mnie dzis lepiej a na przyszlosc uwazaj co do mnie mowisz stressed stressed stressed przesadzasz confused .......wkurzasz się o byle co confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:10 pm
Twistus Iwa__4grozna sweatdrop co nie chesz plasterka sweatdrop moze tak dotrze do Ciebie nie odzywaj sie do mnie dzis lepiej a na przyszlosc uwazaj co do mnie mowisz stressed stressed stressed spokojnie Twistusiu, nie denerwuj sie... policz do 10, oddychaj gleboko *wachluje ja i podaje wode*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:10 pm
opcy Manitoba [Up In Flames #06] Bijoux [4:20] mrgreen heart czesc..... mrgreen witaj.^-^ nic sie nie zmieniles blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:11 pm
Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna sweatdrop co nie chesz plasterka sweatdrop moze tak dotrze do Ciebie nie odzywaj sie do mnie dzis lepiej a na przyszlosc uwazaj co do mnie mowisz stressed stressed stressed przesadzasz confused .......wkurzasz się o byle co confused wlasnie o byle co lol lol lol lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Twistus Iwa__4grozna sweatdrop co nie chesz plasterka sweatdrop moze tak dotrze do Ciebie nie odzywaj sie do mnie dzis lepiej a na przyszlosc uwazaj co do mnie mowisz stressed stressed stressed spokojnie Twistusiu, nie denerwuj sie... policz do 10, oddychaj gleboko *wachluje ja i podaje wode* crying ale ja juz nie wytzymje chyba prawda jest ze jedyna nieuleczlana chorba bedzie glupota ludzka crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
y3hl opcy Manitoba [Up In Flames #06] Bijoux [4:20] mrgreen heart czesc..... mrgreen witaj.^-^ nic sie nie zmieniles blaugh hej Viola... fajne fotki... jak na nie-owce oczywiscie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:13 pm
y3hl cos mi linki nie chca sie powstac a widze je ale jak zrobie preview :/ =_=.. Leth.. no hmm... ciacho by mi sie przydalo tyle napisze razz a Ty masz jakies? twisted mam ciagle to swoje kochanie jedyne ;3 juz roczek ponad to wpisz linka w
[quote][url=tu link] bla [/url] [/quote]
*pakuje sie Opciastemu na glowe i spoglada na niego z gory*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |