|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:55 pm
y3hl LEthii co u cie opowiadaj ^-^ 4laugh Iwa.. oo no masz sporo do wyboru smile napewno cos wybierzesz.. Ann paaaap.. stare ....kurczaczki... to żeś dużo napisała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:57 pm
y3hl LEthii co u cie opowiadaj ^-^ 4laugh Iwa.. oo no masz sporo do wyboru smile napewno cos wybierzesz.. Ann paaaap.. powiedzmy, ze jezeli o mnie chodzi to raczej nie ma co opowiadac ale mow co uciebie :3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:58 pm
Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna chodzi o samo zaproponowanie ..a ty czy wybiore to moja srawa stressed xp boshe *lazi w kolko krecac glowa**podstawia zdradliwie noge żeby się wyrżneła* *po chwili syłszy głośne BUM* twisted *odsowa sie od niej jak najdalej z wyrazem przerazenia na twarzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:58 pm
Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna chodzi o samo zaproponowanie ..a ty czy wybiore to moja srawa stressed xp boshe *lazi w kolko krecac glowa**podstawia zdradliwie noge żeby się wyrżneła* *po chwili syłszy głośne BUM* twisted taaaaaaaaa chyba mam zly dzien i zaczne zaraz banowac neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:59 pm
Lethiel Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna chodzi o samo zaproponowanie ..a ty czy wybiore to moja srawa stressed xp boshe *lazi w kolko krecac glowa**podstawia zdradliwie noge żeby się wyrżneła* *po chwili syłszy głośne BUM* twisted *odsowa sie od niej jak najdalej z wyrazem przerazenia na twarzy* co też chcesz? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:01 pm
rofl bynajmniej nie przestraszylam cie akurat Ciebie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:01 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:03 pm
Lethiel y3hl LEthii co u cie opowiadaj ^-^ 4laugh Iwa.. oo no masz sporo do wyboru smile napewno cos wybierzesz.. Ann paaaap.. powiedzmy, ze jezeli o mnie chodzi to raczej nie ma co opowiadac ale mow co uciebie :3 heart eeh no studiuje.. wlasnie dodalam fotki.. do galerii.. no se zyje razz nic ciekawego nooo razz ostatnio kupilam se buciki.. musialam sie pochwalic XDD Iwa.. no ja cie nie znam wiec jak mam CI doradzic confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 3:04 pm
y3hl Lethiel y3hl LEthii co u cie opowiadaj ^-^ 4laugh Iwa.. oo no masz sporo do wyboru smile napewno cos wybierzesz.. Ann paaaap.. powiedzmy, ze jezeli o mnie chodzi to raczej nie ma co opowiadac ale mow co uciebie :3 heart eeh no studiuje.. wlasnie dodalam fotki.. do galerii.. no se zyje razz nic ciekawego nooo razz ostatnio kupilam se buciki.. musialam sie pochwalic XDD Iwa.. no ja cie nie znam wiec jak mam CI doradzic confused ehh dobra spoko wink poszukam sobie w informatorze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|