|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:45 pm
Iwa__4grozna y3hl Iwa__4grozna [ to po coś znikała na taki czas? neutral po1 zaczynalam studia po2 nie mialam netu dopiero teraz mam.. po3 mala "sprzeczka" ... co studjujesz? a Ty co taka ciekawska neutral
*gleba*==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho y3hl a co u ciebie? ^-^ jejku pozmienialo sie tu ..nie powiem wink a pozmienialo sie pozmienialo u mnie coz powiedziec do nauki sie troche wzielam bo juz koniec drugiej klasy razz lodzka Gaia sie wlasciwie rozpadla bo od grudnia sie nie widzielismy probojemy jakos reaktywacje zrobic al nico nie wychodzi :/ i takto to wlasnie planuje tutaj jaki by konwent pojechac zastanawiam sie wlasnie nad pierniconem jak cos to moze sie zobaczymy blaugh oo mielo bedzie ^^ bo teraz bylam jak byl smile i na tym co bedzie tez bede ^^ trzy dniiiiii XDDD Lethiii kochanieee heart ..tu Vi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *rozglada sie niepewnie z panem kjujisiem w lapkach* *wcaiga ja do gildi i otrzepuje z kurzu* no mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:46 pm
Twistus Iwa__4grozna y3hl Iwa__4grozna [ to po coś znikała na taki czas? neutral po1 zaczynalam studia po2 nie mialam netu dopiero teraz mam.. po3 mala "sprzeczka" ... co studjujesz? a Ty co taka ciekawska neutral
*gleba*==bo ciągle nie jestem pewna co mam wybrać.... crying jestem niezdecydowana co możecie mi polecić ?? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:48 pm
Iwa__4grozna bo ciągle nie jestem pewna co mam wybrać.... crying jestem niezdecydowana co możecie mi polecić ?? 3nodding neutral nikt za Ciebei nie moze wybrac Ty sam musisz wybrac kierunek ktory Cie interesuje zebys nie marnowala czasu ani pieniedzy ani zapalu do studiow jak sie okaze ze ktos zle Ci doradzil neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
y3hl oo milo bedzie ^^ bo teraz bylam jak byl smile i na tym co bedzie tez bede ^^ trzy dniiiiii XDDD niom postaram sie moze wlasnie przez to mi sie uda znow grupe jakos poskladac
a teraz ide spac juz bo zmeczenie ogarnia trzymajta sie papa [/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa... a zalezy co lubisz i w jakiej jestes klasie? (o jakim profilu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
y3hl Ann_Miho y3hl a co u ciebie? ^-^ jejku pozmienialo sie tu ..nie powiem wink a pozmienialo sie pozmienialo u mnie coz powiedziec do nauki sie troche wzielam bo juz koniec drugiej klasy razz lodzka Gaia sie wlasciwie rozpadla bo od grudnia sie nie widzielismy probojemy jakos reaktywacje zrobic al nico nie wychodzi :/ i takto to wlasnie planuje tutaj jaki by konwent pojechac zastanawiam sie wlasnie nad pierniconem jak cos to moze sie zobaczymy blaugh oo mielo bedzie ^^ bo teraz bylam jak byl smile i na tym co bedzie tez bede ^^ trzy dniiiiii XDDD Lethiii kochanieee heart ..tu Vi... Viiiiii ! whee *ogromniasty przytul* hej pięknotko blaugh
*stoi cierpliwie dajac sie twistosowi otrzepac z kurzu* *patrzy na jej ruchy niepewnie* uwazaj na kjujisia xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
y3hl Iwa... a zalezy co lubisz i w jakiej jestes klasie? (o jakim profilu) mat-fiz-inf heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:49 pm
Lethiel Viiiiii ! whee *ogromniasty przytul* hej pięknotko blaugh
*stoi cierpliwie dajac sie twistosowi otrzepac z kurzu* *patrzy na jej ruchy niepewnie* uwazaj na kjujisia xD stare na niego to akurat nie mam zamiaru uwazac stare rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:50 pm
Twistus Iwa__4grozna bo ciągle nie jestem pewna co mam wybrać.... crying jestem niezdecydowana co możecie mi polecić ?? 3nodding neutral nikt za Ciebei nie moze wybrac Ty sam musisz wybrac kierunek ktory Cie interesuje zebys nie marnowala czasu ani pieniedzy ani zapalu do studiow jak sie okaze ze ktos zle Ci doradzil neutral chodzi o samo zaproponowanie ..a ty czy wybiore to moja srawa stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:51 pm
Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna bo ciągle nie jestem pewna co mam wybrać.... crying jestem niezdecydowana co możecie mi polecić ?? 3nodding neutral nikt za Ciebei nie moze wybrac Ty sam musisz wybrac kierunek ktory Cie interesuje zebys nie marnowala czasu ani pieniedzy ani zapalu do studiow jak sie okaze ze ktos zle Ci doradzil neutral chodzi o samo zaproponowanie ..a ty czy wybiore to moja srawa stressed xp boshe *lazi w kolko krecac glowa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:52 pm
Twistus Lethiel Viiiiii ! whee *ogromniasty przytul* hej pięknotko blaugh
*stoi cierpliwie dajac sie twistosowi otrzepac z kurzu* *patrzy na jej ruchy niepewnie* uwazaj na kjujisia xD stare na niego to akurat nie mam zamiaru uwazac stare rofl mrgreen sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:53 pm
LEthii co u cie opowiadaj ^-^ 4laugh Iwa.. oo no masz sporo do wyboru smile napewno cos wybierzesz.. Ann paaaap..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:54 pm
Twistus Iwa__4grozna chodzi o samo zaproponowanie ..a ty czy wybiore to moja srawa stressed xp boshe *lazi w kolko krecac glowa**podstawia zdradliwie noge żeby się wyrżneła* *po chwili syłszy głośne BUM* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|