|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:35 pm
heja wszystkim a zwlaszcza Tobie Vi dawno cie nie widzialam co tam u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:37 pm
Ooo witam ^^ Tu Lady Vi.. rolleyes -->Iwa__4grozna no problem ..co tam? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:38 pm
y3hl Twistus y3hl ojj nie wiem sama kto ty bo albo jeste neuu albo zmienilas nick .. a ja tu kiedys bylam.. jako Lady Vi or Vi wink ale Witam ^^ lady Vi..... nie wiem ja tu od 10 mieisecy juz jestem to nie taka nowa wink mrgreen mnie sie znalo jaki Twisted_exile *klania sie* mnie nie ma od pazdziernika... no ale jestem nie wiem na jak dlugo.. o ile w ogole jeszcze mnie tu niektorzy chca widziec bo na gg milcza.. ?! Co u panienki? ^-^ to po coś znikała na taki czas? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:39 pm
Ann_Miho heja wszystkim a zwlaszcza Tobie Vi dawno cie nie widzialam co tam u ciebie? witaaj 4laugh no se zyje..mam teraz wolne.. natu nie mialam a teraz mam ale jak wracam do domu wiec na weekendy.. a tak to (jeszcze rolleyes ) studiuje.. w torciu.. a co u ciebie? ^-^ jejku pozmienialo sie tu ..nie powiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:39 pm
witay Omisu jak sie spalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:40 pm
y3hl Ooo witam ^^ Tu Lady Vi.. rolleyes -->Iwa__4grozna no problem ..co tam? smile ciężko nie mam czasu nawet na nauke gonk pozatym nie lubie sprzątać gonk a nie mam wyjścia rodzice karzą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:40 pm
Iwa__4grozna y3hl Twistus y3hl ojj nie wiem sama kto ty bo albo jeste neuu albo zmienilas nick .. a ja tu kiedys bylam.. jako Lady Vi or Vi wink ale Witam ^^ lady Vi..... nie wiem ja tu od 10 mieisecy juz jestem to nie taka nowa wink mrgreen mnie sie znalo jaki Twisted_exile *klania sie* mnie nie ma od pazdziernika... no ale jestem nie wiem na jak dlugo.. o ile w ogole jeszcze mnie tu niektorzy chca widziec bo na gg milcza.. ?! Co u panienki? ^-^ to po coś znikała na taki czas? neutral po1 zaczynalam studia po2 nie mialam netu dopiero teraz mam.. po3 mala "sprzeczka" ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:41 pm
Twistus witay Omisu jak sie spalo? dobrze smile i juz mnie przestalo bolec biggrin - - - - - - - - - - - - tak Vi, pamietam Cie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:41 pm
y3hl Iwa__4grozna [ to po coś znikała na taki czas? neutral po1 zaczynalam studia po2 nie mialam netu dopiero teraz mam.. po3 mala "sprzeczka" ... co studjujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:42 pm
Omega Sun Twistus witay Omisu jak sie spalo? dobrze smile i juz mnie przestalo bolec biggrin - - - - - - - - - - - - tak Vi, pamietam Cie wink no prosze zdrowiejesz 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:42 pm
Omega Sun Twistus witay Omisu jak sie spalo? dobrze smile i juz mnie przestalo bolec biggrin - - - - - - - - - - - - tak Vi, pamietam Cie wink szkod....znaczy dobrze ze juz nic Cie nie boli wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:43 pm
*rozglada sie niepewnie z panem kjujisiem w lapkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna y3hl Iwa__4grozna [ to po coś znikała na taki czas? neutral po1 zaczynalam studia po2 nie mialam netu dopiero teraz mam.. po3 mala "sprzeczka" ... co studjujesz? kierunek: marketing i zarzadzanie / specjalizacja: informatyka w biznesie ..nie polecam razz Omega i ja Cie pamietam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *rozglada sie niepewnie z panem kjujisiem w lapkach* a ten kjujikus to kto? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
y3hl a co u ciebie? ^-^ jejku pozmienialo sie tu ..nie powiem wink a pozmienialo sie pozmienialo u mnie coz powiedziec do nauki sie troche wzielam bo juz koniec drugiej klasy razz lodzka Gaia sie wlasciwie rozpadla bo od grudnia sie nie widzielismy probojemy jakos reaktywacje zrobic al nico nie wychodzi :/ i takto to wlasnie planuje tutaj jaki by konwent pojechac zastanawiam sie wlasnie nad pierniconem jak cos to moze sie zobaczymy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|