|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:18 am
DevilDriver - [DevilDriver #04] I Dreamed I Died
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:25 am
Ozzwald zaspiewajmy wiec piosenke aalbo dwie.... jaka...? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:26 am
zawsze taki jestem... eh moje życie to problem... chyba pojde rozwiąc ten klopot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:27 am
Aidanna Ozzwald zaspiewajmy wiec piosenke aalbo dwie.... jaka...? xp wiatry nie spokojne... potargaly sad...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:29 am
Ozual zawsze taki jestem... eh moje życie to problem... chyba pojde rozwiąc ten klopot to nie takie proste.... bo ja probowalem i dupa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:29 am
Ozual zawsze taki jestem... eh moje życie to problem... chyba pojde rozwiąc ten klopot niee... tylko nie czlowiek z problemami!! *ucieka do swojego pokoju i zatrszaskuje drzwi* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:34 am
Ozzwald Ozual zawsze taki jestem... eh moje życie to problem... chyba pojde rozwiąc ten klopot to nie takie proste.... bo ja probowalem i dupa.... wiem, tez probowalem... i to nieraz... no jedyne co mi przyszlo latwiej to spuszcze krwi.. ale efekt niezbyt zadowalajacy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:38 am
Ozual Ozzwald Ozual zawsze taki jestem... eh moje życie to problem... chyba pojde rozwiąc ten klopot to nie takie proste.... bo ja probowalem i dupa.... wiem, tez probowalem... i to nieraz... no jedyne co mi przyszlo latwiej to spuszcze krwi.. ale efekt niezbyt zadowalajacy ja ide ztad... ja nie moge sluchac takich rzeczy... papa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:38 am
Ozual Ozzwald Ozual zawsze taki jestem... eh moje życie to problem... chyba pojde rozwiąc ten klopot to nie takie proste.... bo ja probowalem i dupa.... wiem, tez probowalem... i to nieraz... no jedyne co mi przyszlo latwiej to spuszcze krwi.. ale efekt niezbyt zadowalajacy bez komentarza bo znowu mnie oskarza o podzeganie do samobujstwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:43 am
eh Aidanna sie speszyla... spogladam inaczej na swiat niz inni i niektorych to odstrasza... neutral to brak tolerancji..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:48 am
Ozual eh Aidanna sie speszyla... spogladam inaczej na swiat niz inni i niektorych to odstrasza... neutral to brak tolerancji.. ze ja... brak tolerancji... stare scream teraz juz napewno ide... *trzaska drzwiami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 4:49 am
Ozual eh Aidanna sie speszyla... spogladam inaczej na swiat niz inni i niektorych to odstrasza... neutral to brak tolerancji.. ooo niee.... brak tolerancji.... nieee!!! kto ja tego nauczyl..... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|