|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 2:21 pm
Twistus ninja Juz Monisia wykombinowala wlazla na dziennik Omisi i statad zalozyla swoj 4laugh czasmi jestem inteligentna xd mrgreen jestem z Ciebie dumna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 2:23 pm
Omega Sun Twistus ninja Juz Monisia wykombinowala wlazla na dziennik Omisi i statad zalozyla swoj 4laugh czasmi jestem inteligentna xd mrgreen jestem z Ciebie dumna wink rofl ja z siebie tym bardziej rofl
a jak Omisia sie czuje sad ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 2:26 pm
Twistus rofl ja z siebie tym bardziej rofl
a jak Omisia sie czuje sad ? w sumie bez zmian :/ Juz sie przyzwyczailam do ciszy, ale ten bol jest czasem nie do wytrzymania xp Od dwoch dni budze sie w nocy zawsze o tej samej porze- kiedy proszki przeciwbolowe przestaja dzialac gonk Ale podobno bol zeba lub ucha to dwa z najbardziej dokuczliwych confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 2:44 pm
Omega Sun Twistus rofl ja z siebie tym bardziej rofl
a jak Omisia sie czuje sad ? w sumie bez zmian :/ Juz sie przyzwyczailam do ciszy, ale ten bol jest czasem nie do wytrzymania xp Od dwoch dni budze sie w nocy zawsze o tej samej porze- kiedy proszki przeciwbolowe przestaja dzialac gonk Ale podobno bol zeba lub ucha to dwa z najbardziej dokuczliwych confused nie wiem jeszcze nigdy nie chorowałam na zapalenie ucha xp a ząb nigdy nie bolał mnie dłużej niź 1h
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 2:55 pm
rofl nie ma to jak zrobic pelen opytmizmu dziennik mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 2:57 pm
Twistus rofl nie ma to jak zrobic pelen opytmizmu dziennik mrgreen a czemu nikt nie moze go czytac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 2:59 pm
Omega Sun Twistus rofl nie ma to jak zrobic pelen opytmizmu dziennik mrgreen a czemu nikt nie moze go czytac? ninja jus pseprasam wsystko na "no" bylo nie wiem cemu redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:08 pm
Twistus Omega Sun Twistus rofl nie ma to jak zrobic pelen opytmizmu dziennik mrgreen a czemu nikt nie moze go czytac? ninja jus pseprasam wsystko na "no" bylo nie wiem cemu redface sporo tego nadrukowalas wink Fakt, niezbyt optymistyczne, ale ciekawe cytaty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:10 pm
Omega Sun Twistus Omega Sun Twistus rofl nie ma to jak zrobic pelen opytmizmu dziennik mrgreen a czemu nikt nie moze go czytac? ninja jus pseprasam wsystko na "no" bylo nie wiem cemu redface sporo tego nadrukowalas wink Fakt, niezbyt optymistyczne, ale ciekawe cytaty 3nodding jeszcze dodalam a jak mi sie zachce to jutro tez dodam xd a OMisa powinna w lozeczku lezec i probowac odpoczac evil mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:16 pm
Twistus jeszcze dodalam a jak mi sie zachce to jutro tez dodam xd a OMisa powinna w lozeczku lezec i probowac odpoczac evil mrgreen wink Twistusiu, pozycja lezaca przy tej dolegliwosci jest nie do wytrzymania, bo nasila bol, wiec sen to tylko przykra koniecznosc i wole go jak najdluzej odwlekac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:18 pm
Omega Sun Twistus jeszcze dodalam a jak mi sie zachce to jutro tez dodam xd a OMisa powinna w lozeczku lezec i probowac odpoczac evil mrgreen wink Twistusiu, pozycja lezaca przy tej dolegliwosci jest nie do wytrzymania, bo nasila bol, wiec sen to tylko przykra koniecznosc i wole go jak najdluzej odwlekac sweatdrop nu a taka zebys byla wysoko podparta czy jakos tak spala pol lezac pol siedzac tez diupa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:25 pm
Twistus nu a taka zebys byla wysoko podparta czy jakos tak spala pol lezac pol siedzac tez diupa? sprobuje smile Bede sie musiala odzwyczaic od spania na brzuszku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 12:04 am