|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 6:49 am
Twistus ninja aja robie obiad...sama cieakwe jak to sie skonczy xd mrgreen ninja Monisia kuchareczka ! 4laugh xD *czochru* a co gotujesz ? ninja
ninja *strzep krochmal w jakis kąt* ninja *obcier lape o czyjs fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 6:51 am
Lethiel Twistus ninja aja robie obiad...sama cieakwe jak to sie skonczy xd mrgreen ninja Monisia kuchareczka ! 4laugh xD *czochru* a co gotujesz ? ninja
ninja *strzep krochmal w jakis kąt* ninja *obcier lape o czyjs fotel* ninja kurczak + warzywka z torebki xd
ale przynajmniej mozesz sie pochwalic ze wlasnorecznie robilas ozdoby 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 6:54 am
Twistus ninja kurczak + warzywka z torebki xd
ale przynajmniej mozesz sie pochwalic ze wlasnorecznie robilas ozdoby 4laugh mrgreen mniaaam.. kuuurczak :>
nio tylko nie wiadomo czy sie udadza ninja okaze sie jak wyschnie ;3.. jeszcze przydalo by sie jakis stroik walnąc xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 6:55 am
Lethiel Twistus ninja kurczak + warzywka z torebki xd
ale przynajmniej mozesz sie pochwalic ze wlasnorecznie robilas ozdoby 4laugh mrgreen mniaaam.. kuuurczak :>
nio tylko nie wiadomo czy sie udzadza ninja okaze sie jak wyschnie ;3.. jeszcze przydalo by sie jakis stroik walnąc xD xd czyzby lapal Cie szal swiateczny ? xd
confused te rekawice wygladaja jak 2 prezerwtywy na Twych dloniach confused rofl rofl rofl rofl rofl lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 7:04 am
Twistus Lethiel Twistus ninja kurczak + warzywka z torebki xd
nio tylko nie wiadomo czy sie udzadza ninja okaze sie jak wyschnie ;3.. jeszcze przydalo by sie jakis stroik walnąc xD xd czyzby lapal Cie szal swiateczny ? xd
confused te rekawice wygladaja jak 2 prezerwtywy na Twych dloniach confused rofl rofl rofl rofl rofl lol takie wielkie ? O_o ja sietam ciesze bo teraz moge robic "bla" 4laugh zobać !!! *odchyla palec* *wraca* a blaaa blaaa mwha xD
swiateczny szal w wielkanoc ? ^^'''' eee... nie xP.. ja poprostu lubie robic rozne ozdobko stroiko coski :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 7:07 am
Lethiel takie wielkie ? O_o ja sietam ciesze bo teraz moge robic "bla" 4laugh zobać !!! *odchyla palec* *wraca* a blaaa blaaa mwha xD
swiateczny szal w wielkanoc ? ^^'''' eee... nie xP.. ja poprostu lubie robic rozne ozdobko stroiko coski :3 xd rozmiar jumbo "dla prawdziwych mezczyzn" xd
masz zabawe widze z tymi prezerwatywami xd
tak a co robisz w poniedzialek rofl rofl rofl mrgreen question to pewnie zaraz za stroikocoski sie wezmiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 7:12 am
Twistus Lethiel takie wielkie ? O_o ja sietam ciesze bo teraz moge robic "bla" 4laugh zobać !!! *odchyla palec* *wraca* a blaaa blaaa mwha xD
swiateczny szal w wielkanoc ? ^^'''' eee... nie xP.. ja poprostu lubie robic rozne ozdobko stroiko coski :3 xd rozmiar jumbo "dla prawdziwych mezczyzn" xd
masz zabawe widze z tymi prezerwatywami xd
tak a co robisz w poniedzialek rofl rofl rofl mrgreen question to pewnie zaraz za stroikocoski sie wezmiesz?odczep sie od moich rekawic :3 *bla bla jej przed twarza*
bede chrzestna w poniedzialek xP.. jeszcze musze zalatwic ta cholerna spowiedz na karteczke :/.. nie chce lezc do kosciola =,=.. w co oni mnie wpakowali gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 7:14 am
Lethiel odczep sie od moich rekawic :3 *bla bla jej przed twarza*
bede chrzestna w poniedzialek xP.. jeszcze musze zalatwic ta cholerna spowiedz na karteczke :/.. nie chce lezc do kosciola =,=.. w co oni mnie wpakowali gonk nazywaj to jak chcesz xd
uuuuuuuu bedziesz musiala sie wyspowiadac z tych wszystkich swinstewek xd mrgreen 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 7:18 am
Twistus Lethiel odczep sie od moich rekawic :3 *bla bla jej przed twarza*
bede chrzestna w poniedzialek xP.. jeszcze musze zalatwic ta cholerna spowiedz na karteczke :/.. nie chce lezc do kosciola =,=.. w co oni mnie wpakowali gonk nazywaj to jak chcesz xd
uuuuuuuu bedziesz musiala sie wyspowiadac z tych wszystkich swinstewek xd mrgreen 4laugh heart ta jasne xP.. trzeba sobie wymyslic jakies glupoty i po sprawie rolleyes podpisze karteczke i bede wolna =,=.. grrrrrrrrrrr... nie chceeee....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 8:08 am
...Łuuu. ...Ave. ...Możecie sobie zobaczyć nowy rysunek, jaki wrzuciłem na WSB.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 8:13 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Łuuu. ...Ave. ...Możecie sobie zobaczyć nowy rysunek, jaki wrzuciłem na WSB. witaj Rufusku ;3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 8:17 am
Lethiel RUFUS.ABBYSINIAN ...Łuuu. ...Ave. ...Możecie sobie zobaczyć nowy rysunek, jaki wrzuciłem na WSB. witaj Rufusku ;3 heart ...Jak Ci się podobają nowe ciuchy? ... ...Bo według mnie kuchnia to taki mało trafiony temat... ...No ok - można było to fajnie zrobić, ale średnio im się to udało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 8:28 am
RUFUS.ABBYSINIAN Lethiel RUFUS.ABBYSINIAN ...Łuuu. ...Ave. ...Możecie sobie zobaczyć nowy rysunek, jaki wrzuciłem na WSB. witaj Rufusku ;3 heart ...Jak Ci się podobają nowe ciuchy? ... ...Bo według mnie kuchnia to taki mało trafiony temat... ...No ok - można było to fajnie zrobić, ale średnio im się to udało... narobili itemow kuchennych do domu to i ciuszki ;3 rekaaawiczki mi sie podobaja xD *macha swoimi* no i te damskie fartuszki jedne.. niepamietam gdzie sa xD, moga byc ;3
ale w sumie mogli by dodac jaies nowe spodnie ciekawe :/.. albo buty, nie cierpie gaiowych butow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 8:36 am