|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:52 am
Sei chan zuzika A moze to nie jajka tylko bobki tych krolikow???!!! blaugh Jajka czekoladowe 3nodding A po pierwsze te kroliczki za chwile zmienia sie w banki i znikna 3nodding Buuu .__. przywiazalam sie do nich ;_; nawet jednego nazwalam. Elmooo Elmo gdzie jestes XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:54 am
Rin_Youkai Sei chan zuzika A moze to nie jajka tylko bobki tych krolikow???!!! blaugh Jajka czekoladowe 3nodding A po pierwsze te kroliczki za chwile zmienia sie w banki i znikna 3nodding Buuu .__. przywiazalam sie do nich ;_; nawet jednego nazwalam. Elmooo Elmo gdzie jestes XD *Daje jej klatke z malym bialym kroliczkiem z kokardka*Prosze ten nie zniknie 3nodding Iwa pod kanape pod kanaape wlaz surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chowa sie pod kanapą (w miejscu dziury wystają tylkko antenki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna eek scream ty brutalu one są bezbronne scream cii wink *wgryza sie w szyje jednemu z kroliczkow, ktory zmienil sie w banke i ulecial* buuuu crying nici z obiadu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wychyla sięz przerażeniem ninja i bada sytuacje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:55 am
Sei chan *Daje jej klatke z malym bialym kroliczkiem z kokardka*Prosze ten nie zniknie 3nodding Iwa pod kanape pod kanaape wlaz surprised Dziekuje 4laugh 4laugh * zabiera klatke i ucieka gdzies * Ja musze leciec 3nodding Papapa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:55 am
Rin_Youkai Sei chan *Daje jej klatke z malym bialym kroliczkiem z kokardka*Prosze ten nie zniknie 3nodding Iwa pod kanape pod kanaape wlaz surprised Dziekuje 4laugh 4laugh * zabiera klatke i ucieka gdzies * Ja musze leciec 3nodding Papapa 4laugh ja tyż z tąd spadam narka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:56 am
Rin_Youkai Sei chan *Daje jej klatke z malym bialym kroliczkiem z kokardka*Prosze ten nie zniknie 3nodding Iwa pod kanape pod kanaape wlaz surprised Dziekuje 4laugh 4laugh * zabiera klatke i ucieka gdzies * Ja musze leciec 3nodding Papapa 4laugh papapa 4laugh eek *wskakuje na żyrandol* Byee Iwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:57 am
Rin_Youkai Dziekuje 4laugh 4laugh * zabiera klatke i ucieka gdzies * Ja musze leciec 3nodding Papapa 4laugh Papa 3nodding *Patrzy jak reszta krolikow zmienia sie w banki* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:57 am
Ntsumi_Aya Rin_Youkai Sei chan *Daje jej klatke z malym bialym kroliczkiem z kokardka*Prosze ten nie zniknie 3nodding Iwa pod kanape pod kanaape wlaz surprised Dziekuje 4laugh 4laugh * zabiera klatke i ucieka gdzies * Ja musze leciec 3nodding Papapa 4laugh papapa 4laugh eek *wskakuje na żyrandol* Byee Iwa xp dziewczyno zachowyj sięwkońcu nei ejsteś małpą blaugh ( no chyba .. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:58 am
Sei chan Rin_Youkai Dziekuje 4laugh 4laugh * zabiera klatke i ucieka gdzies * Ja musze leciec 3nodding Papapa 4laugh Papa 3nodding *Patrzy jak reszta krolikow zmienia sie w banki* whee banki?? co to? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:59 am
WHaaa, mama wzywa skrobac jabka crying Byeee 4laugh whee
Iwa - jestem nietoperkiem! znaczy sie tym... wampirem >w< strzesz sie, w nocy będziesz miałą gościa... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 4:00 am
Ntsumi_Aya WHaaa, mama wzywa skrobac jabka crying Byeee 4laugh whee Iwa - jestem nietoperkiem! znaczy sie tym... wampirem >w< strzesz sie, w nocy będziesz miałą gościa... twisted blaugh nawet nie wiesz gdzie mieszkam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|