|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:33 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya Iwa__4grozna mało xp nie widać końcu masz ten no to.z naruto . ...na czole ja nawet nie staram sięna to zbirać kasy xp bo kosztuje za dużo a to xD kupiłam za 3k xD wtedy, kiedy dopiero weszło w listach ^^ nie muszisz nas dobiajc tym faktem Xd * zekr zerk na terazniejsza cene w markecie _________ _________''* taaa xd Oj fynn, nie przejmuj sie, jak bede odchodzic to dam ci wszystkie moje itemki ^^ (o ile kiedys odejde xD ) @ iwa- Nieee, nosze to od momentu w ktorym to kupilam i nie zamierzam sciagac xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mi juz nic nie pomoze.mozesz wyprobowac na mnie xd
P.S: na tej fiolce jest napis"nie testowano na Zuzice"? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya Iwa__4grozna mało xp nie widać końcu masz ten no to.z naruto . ...na czole ja nawet nie staram sięna to zbirać kasy xp bo kosztuje za dużo a to xD kupiłam za 3k xD wtedy, kiedy dopiero weszło w listach ^^ nie muszisz nas dobiajc tym faktem Xd * zekr zerk na terazniejsza cene w markecie _________ _________''* taaa xd Oj fynn, nie przejmuj sie, jak bede odchodzic to dam ci wszystkie moje itemki ^^ (o ile kiedys odejde xD ) @ iwa- Nieee, nosze to od momentu w ktorym to kupilam i nie zamierzam sciagac xD szkoda crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:34 am
Ntsumi_Aya Rin_Youkai Sei chan Iwa__4grozna ja wchodze whee *łapie poduche* *rzuca w Iwe*Wheee whee Tutaj sa poduchy Rin*Rzuca w nia poducha* whee * lapie niezdarnie * dobra teraz sie zacznie rofl * rzut w Aye xd* whaaaa! *dostała* ała heart *pac Rin xd * Oz XD * zaklada okularki jak ci z Blus brothers i otrzepuje z siebie piora * teraz Ci sie dostanie.... * bierze wszystkie poduchy dookola i zuca w Aya* Muahaha XDD Gdzie zchowalas moje kabelki domokun rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:35 am
Rin_Youkai [Oz XD * zaklada okularki jak ci z Blus brothers i otrzepuje z siebie piora * teraz Ci sie dostanie.... * bierze wszystkie poduchy dookola i zuca w Aya* Muahaha XDD Gdzie zchowalas moje kabelki domokun rofl *podaje jej wzamian poduszki młotek* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:35 am
Rin_Youkai Oz XD * zaklada okularki jak ci z Blus brothers i otrzepuje z siebie piora * teraz Ci sie dostanie.... * bierze wszystkie poduchy dookola i zuca w Aya* Muahaha XDD Gdzie zchowalas moje kabelki domokun rofl Kroliczek wielkanocny zabral kibelki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya taaa xd Oj fynn, nie przejmuj sie, jak bede odchodzic to dam ci wszystkie moje itemki ^^ (o ile kiedys odejde xD ) A ja zamierzam na to zarobic mrgreen . Jak ty odejdziesz to tylko smiercia x_X'', a co za tym idzie ja tez umre #_#, ach te laboratoryjne polaczenie genowe xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:37 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya taaa xd Oj fynn, nie przejmuj sie, jak bede odchodzic to dam ci wszystkie moje itemki ^^ (o ile kiedys odejde xD ) A ja zamierzam na to zarobic mrgreen . Jak ty odejdziesz to tylko smiercia x_X'', a co za tym idzie ja tez umre #_#, ach te laboratoryjne polaczenie genowe xD xd no to wypad obie a kase biore ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:38 am
Sei chan Rin_Youkai Oz XD * zaklada okularki jak ci z Blus brothers i otrzepuje z siebie piora * teraz Ci sie dostanie.... * bierze wszystkie poduchy dookola i zuca w Aya* Muahaha XDD Gdzie zchowalas moje kabelki domokun rofl Kroliczek wielkanocny zabral kibelki xd Zjadlambym sobie pasztet twisted z krolika XDD < Joke > kocham kroliczki .__. heart heart * lapie kroliczka i go zciska * Nunununu puci puci XD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:39 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya taaa xd Oj fynn, nie przejmuj sie, jak bede odchodzic to dam ci wszystkie moje itemki ^^ (o ile kiedys odejde xD ) A ja zamierzam na to zarobic mrgreen . Jak ty odejdziesz to tylko smiercia x_X'', a co za tym idzie ja tez umre #_#, ach te laboratoryjne polaczenie genowe xD Oh tak. Ale nie twisted najpierw wykupie wszystkie najlepsze itemki, shakuje paru bogatych ludkow i wszystko sprzedam wspowrotem w markecie za grosze twisted *pac blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:39 am