|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:27 am
Iwa__4grozna mało xp nie widać końcu masz ten no to.z naruto . ...na czole ja nawet nie staram sięna to zbirać kasy xp bo kosztuje za dużo a to xD kupiłam za 3k xD wtedy, kiedy dopiero weszło w listach ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:28 am
buachca cha wyjmuje ciasto k to chce sprubować jak smakuje? twisted ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:28 am
Sei chan Ntsumi_Aya WHAA! crying Jakie to piękne, już dawno nie było żadnej rozruby crying *pac sei heart xD* *Pac Aye* whee Oj dawno nie bylo 3nodding Ciekawe co dadza w tym roku na wielkanoc xd } twisted *przewraca Sei na stosik poduszek poczym zaczyna laskotac* zero litosci twisted Niewiem... moze.. moze... jajka? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:29 am
Ntsumi_Aya Iwa__4grozna mało xp nie widać końcu masz ten no to.z naruto . ...na czole ja nawet nie staram sięna to zbirać kasy xp bo kosztuje za dużo a to xD kupiłam za 3k xD wtedy, kiedy dopiero weszło w listach ^^ Ja troche puzniej za jakies 30k xp Iwa te fiolki zawieraja mikstury ktorymi zmienialam ostatnio ludzi w pokemony twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Iwa__4grozna mało xp nie widać końcu masz ten no to.z naruto . ...na czole ja nawet nie staram sięna to zbirać kasy xp bo kosztuje za dużo a to xD kupiłam za 3k xD wtedy, kiedy dopiero weszło w listach ^^ crying crying crying crying crying ja też chce crying jak ci się znudzi to pożyczysz mi zebym troszeczke ponosiła rolleyes rolleyes <--słodkie oczka (ty to miałaś farta z tym crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Iwa__4grozna mało xp nie widać końcu masz ten no to.z naruto . ...na czole ja nawet nie staram sięna to zbirać kasy xp bo kosztuje za dużo a to xD kupiłam za 3k xD wtedy, kiedy dopiero weszło w listach ^^ nie muszisz nas dobiajc tym faktem Xd * zekr zerk na terazniejsza cene w markecie _________ _________''*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ntsumi_Aya Iwa__4grozna mało xp nie widać końcu masz ten no to.z naruto . ...na czole ja nawet nie staram sięna to zbirać kasy xp bo kosztuje za dużo a to xD kupiłam za 3k xD wtedy, kiedy dopiero weszło w listach ^^ Ja troche puzniej za jakies 30k xp Iwa te fiolki zawieraja mikstury ktorymi zmienialam ostatnio ludzi w pokemony twisted p omocy błagam tylko nie mine *klęczy i błaga*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:30 am
Sei chan zuzika Wchodze w poduchy!!!! Sei chan!!! Zostalas trafiona!!! YEAH!!! rofl *Zruca na zuzike wielka poduche* xd Ach jak dawno tego nie robilam *Wyciaga torbe*Mam nadal moje fiolki na kim testujemy question twisted Mhhhhhmhmhhhm twisted Na mnie na mnie na mnie! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya twisted *przewraca Sei na stosik poduszek poczym zaczyna laskotac* zero litosci twisted Niewiem... moze.. moze... jajka? xD Hihihihihi xd *Otwiera jedna fiolke i prubuje wylac zawartosc na Aye* eek *Fiolka wylala sie na sofe* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Ntsumi_Aya Iwa__4grozna mało xp nie widać końcu masz ten no to.z naruto . ...na czole ja nawet nie staram sięna to zbirać kasy xp bo kosztuje za dużo a to xD kupiłam za 3k xD wtedy, kiedy dopiero weszło w listach ^^ nie muszisz nas dobiajc tym faktem Xd * zekr zerk na terazniejsza cene w markecie _________ _________''* lepiej nie patrz bo sięzałamiesz exclaim exclaim crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna Ntsumi_Aya Iwa__4grozna mało xp nie widać końcu masz ten no to.z naruto . ...na czole ja nawet nie staram sięna to zbirać kasy xp bo kosztuje za dużo a to xD kupiłam za 3k xD wtedy, kiedy dopiero weszło w listach ^^ crying crying crying crying crying ja też chce crying jak ci się znudzi to pożyczysz mi zebym troszeczke ponosiła rolleyes rolleyes <--słodkie oczka (ty to miałaś farta z tym crying ) jej sie nigdy nie znudzi rofl blaugh to sie jej juz zroslo z jej skora x-x'''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:31 am
Rin_Youkai Sei chan Iwa__4grozna ja wchodze whee *łapie poduche* *rzuca w Iwe*Wheee whee Tutaj sa poduchy Rin*Rzuca w nia poducha* whee * lapie niezdarnie * dobra teraz sie zacznie rofl * rzut w Aye xd* whaaaa! *dostała* ała heart *pac Rin xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:32 am
Sei chan Ntsumi_Aya twisted *przewraca Sei na stosik poduszek poczym zaczyna laskotac* zero litosci twisted Niewiem... moze.. moze... jajka? xD Hihihihihi xd *Otwiera jedna fiolke i prubuje wylac zawartosc na Aye* eek *Fiolka wylala sie na sofe* eek A cio to za dziura wypalona w tej sofie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:33 am
Rin_Youkai A cio to za dziura wypalona w tej sofie eek *Z dziury zaczynaja wyskakiwac biale kroliczki* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|