|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:21 am
Ntsumi_Aya zuzika Witam jestem nowa na gildii... smile o czym rozmawiacie? Witam ^^ Hmmm... o wielu rzeczach, zmutowanych chomikach tanczacych w kiblu, o waznych aspektach zycia, np. co bedzie dzisiaj na obiad czy tez wogle nie rozmawiamy 3nodding whee aya yestem xD HA HA!!! a'propos chomikow przypomnial mi sie stary, dobry chomik alfred oraz jego fistaszki i gumowe kurczaczki.I jeszcze co do kurczaczkow to: WESOLYCH JAJCOW!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:22 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya Wiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaam whee twisted 4laugh rofl nyuuuuuuuuuuuuuu Xd nyooooooooooooooooooooooooooo heart 4laugh xd konwersacja na poziomie najwyzszym rofl 4laugh . Nyaaaa . poduchy gdzie gdzie twisted , a sa tez kabelki .__. ?? a po co ci one? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:22 am
Sei chan Ntsumi_Aya Oo To ja jak zwykle mam za malo kasy, ale co tam! ^^ I tak za wiele na gai nie siedze (ludu starego nie ma - - ') a tak to raz od swieta.. xD Whaaaaaaaaaaaaaaaaaa! *pac poducha* jak ja tego dawno nie robilam xD *Lapie poduche*Wojna na poduchy xd whee WHAA! crying Jakie to piękne, już dawno nie było żadnej rozruby crying *pac sei heart xD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:23 am
Iwa__4grozna ja wchodze whee *łapie poduche* *rzuca w Iwe*Wheee whee Tutaj sa poduchy Rin*Rzuca w nia poducha* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wchodze w poduchy!!!! Sei chan!!! Zostalas trafiona!!! YEAH!!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzika Ntsumi_Aya zuzika Witam jestem nowa na gildii... smile o czym rozmawiacie? Witam ^^ Hmmm... o wielu rzeczach, zmutowanych chomikach tanczacych w kiblu, o waznych aspektach zycia, np. co bedzie dzisiaj na obiad czy tez wogle nie rozmawiamy 3nodding whee aya yestem xD HA HA!!! a'propos chomikow przypomnial mi sie stary, dobry chomik alfred oraz jego fistaszki i gumowe kurczaczki.I jeszcze co do kurczaczkow to: WESOLYCH JAJCOW!!! blaugh dzięki i nawzajem xd *czołaga się i daje jej w łeb poduchą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:24 am
Bo ja uwielbiam kabelki +^+ * psyt psty spiecie xd swiatlo gasnie xd*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya WHAA! crying Jakie to piękne, już dawno nie było żadnej rozruby crying *pac sei heart xD* *Pac Aye* whee Oj dawno nie bylo 3nodding Ciekawe co dadza w tym roku na wielkanoc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:25 am
Iwa__4grozna Rin_Youkai Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya Wiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaam whee twisted 4laugh rofl nyuuuuuuuuuuuuuu Xd nyooooooooooooooooooooooooooo heart 4laugh xd konwersacja na poziomie najwyzszym rofl 4laugh . Nyaaaa . poduchy gdzie gdzie twisted , a sa tez kabelki .__. ?? a po co ci one? eek Ciiii! Kabelki +^+ Maj preszios +^+ są są ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Iwa__4grozna ja wchodze whee *łapie poduche* *rzuca w Iwe*Wheee whee Tutaj sa poduchy Rin*Rzuca w nia poducha* whee * lapie niezdarnie * dobra teraz sie zacznie rofl * rzut w Aye xd*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ntsumi_Aya WHAA! crying Jakie to piękne, już dawno nie było żadnej rozruby crying *pac sei heart xD* *Pac Aye* whee Oj dawno nie bylo 3nodding Ciekawe co dadza w tym roku na wielkanoc xd ja się nie obraże za troche kasy na elektryka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzika Wchodze w poduchy!!!! Sei chan!!! Zostalas trafiona!!! YEAH!!! rofl *Zruca na zuzike wielka poduche* xd Ach jak dawno tego nie robilam *Wyciaga torbe*Mam nadal moje fiolki na kim testujemy question twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:26 am
Rin_Youkai Sei chan Iwa__4grozna ja wchodze whee *łapie poduche* *rzuca w Iwe*Wheee whee Tutaj sa poduchy Rin*Rzuca w nia poducha* whee * lapie niezdarnie * dobra teraz sie zacznie rofl * rzut w Aye xd* pochodzi wkurzona *.żadnych ochraniaczy!!!!!!!!11 scream scream zrzuca czaszke i wali ją w łeb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:27 am
Sei chan zuzika Wchodze w poduchy!!!! Sei chan!!! Zostalas trafiona!!! YEAH!!! rofl *Zruca na zuzike wielka poduche* xd Ach jak dawno tego nie robilam *Wyciaga torbe*Mam nadal moje fiolki na kim testujemy question twisted chcesz kogoś udusić eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|