|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:10 am
Ntsumi_Aya Wiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaam whee twisted heja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:11 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya Wiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaam whee twisted 4laugh rofl nyuuuuuuuuuuuuuu Xd nyooooooooooooooooooooooooooo heart 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:12 am
Iwa__4grozna Ntsumi_Aya Wiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaam whee twisted heja 3nodding Hmmmm witam, my się chyba nie znamy wink aya yestem *podaje łapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:13 am
Sei! heart 4laugh *tuli tuli whee * Whaaaa! Jak ja cie dawno nie widziałam ;__;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:14 am
Ntsumi_Aya Sei! heart 4laugh *tuli tuli whee * Whaaaa! Jak ja cie dawno nie widziałam ;__; Bo mialam sporo nauki, a teraz mam czas posiedziec na kompie i popisac 3nodding No sobie garderobe prubuje powiekszyc o jakies fajne itemki, ale nic mi sie nie podoba gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:15 am
Witam jestem nowa na gildii... smile o czym rozmawiacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:16 am
zuzika Witam jestem nowa na gildii... smile o czym rozmawiacie? Jak zwykle o wszystkim i o niczym xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:17 am
Sei chan Ntsumi_Aya Sei! heart 4laugh *tuli tuli whee * Whaaaa! Jak ja cie dawno nie widziałam ;__; Bo mialam sporo nauki, a teraz mam czas posiedziec na kompie i popisac 3nodding No sobie garderobe prubuje powiekszyc o jakies fajne itemki, ale nic mi sie nie podoba gonk Oo To ja jak zwykle mam za malo kasy, ale co tam! ^^ I tak za wiele na gai nie siedze (ludu starego nie ma - - ') a tak to raz od swieta.. xD Whaaaaaaaaaaaaaaaaaa! *pac poducha* jak ja tego dawno nie robilam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:18 am
zuzika Witam jestem nowa na gildii... smile o czym rozmawiacie? Witam ^^ Hmmm... o wielu rzeczach, zmutowanych chomikach tanczacych w kiblu, o waznych aspektach zycia, np. co bedzie dzisiaj na obiad czy tez wogle nie rozmawiamy 3nodding whee aya yestem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:18 am
Ntsumi_Aya Oo To ja jak zwykle mam za malo kasy, ale co tam! ^^ I tak za wiele na gai nie siedze (ludu starego nie ma - - ') a tak to raz od swieta.. xD Whaaaaaaaaaaaaaaaaaa! *pac poducha* jak ja tego dawno nie robilam xD *Lapie poduche*Wojna na poduchy xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:19 am
Sei chan zuzika Witam jestem nowa na gildii... smile o czym rozmawiacie? Jak zwykle o wszystkim i o niczym xd xd Omg... ale masz itemkow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:19 am
Ntsumi_Aya Sei chan Ntsumi_Aya Sei! heart 4laugh *tuli tuli whee * Whaaaa! Jak ja cie dawno nie widziałam ;__; Bo mialam sporo nauki, a teraz mam czas posiedziec na kompie i popisac 3nodding No sobie garderobe prubuje powiekszyc o jakies fajne itemki, ale nic mi sie nie podoba gonk Oo To ja jak zwykle mam za malo kasy, ale co tam! ^^ I tak za wiele na gai nie siedze (ludu starego nie ma - - ') a tak to raz od swieta.. xD Whaaaaaaaaaaaaaaaaaa! *pac poducha* jak ja tego dawno nie robilam xD mało xp nie widać końcu masz ten no to.z naruto . ...na czole ja nawet nie staram sięna to zbirać kasy xp bo kosztuje za dużo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:20 am
Sei chan Ntsumi_Aya Oo To ja jak zwykle mam za malo kasy, ale co tam! ^^ I tak za wiele na gai nie siedze (ludu starego nie ma - - ') a tak to raz od swieta.. xD Whaaaaaaaaaaaaaaaaaa! *pac poducha* jak ja tego dawno nie robilam xD *Lapie poduche*Wojna na poduchy xd whee ja wchodze whee *łapie poduche*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:20 am
Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya Wiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaam whee twisted 4laugh rofl nyuuuuuuuuuuuuuu Xd nyooooooooooooooooooooooooooo heart 4laugh xd konwersacja na poziomie najwyzszym rofl 4laugh . Nyaaaa . poduchy gdzie gdzie twisted , a sa tez kabelki .__. ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|