|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:11 pm
Ozual wiem jak powstalo slowo "Biba" xd jak ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:11 pm
Ozual wiem jak powstalo slowo "Biba" xd Bij babe na imprezie "Bij" = Bi "Babe" = Ba
BIBA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:14 pm
BeeWolf_san Ozual wiem jak powstalo slowo "Biba" xd Bij babe na imprezie "Bij" = Bi "Babe" = Ba
BIBA... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:15 pm
Anuko Ozual wiem jak powstalo slowo "Biba" xd jak ? mrgreen od łacinskiego "bibendum" czyli pic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:16 pm
Anuko BeeWolf_san Ozual wiem jak powstalo slowo "Biba" xd Bij babe na imprezie "Bij" = Bi "Babe" = Ba
BIBA... stare Prawda boli co nie.
Ozual twoja wersja jest nudna.
Dobra wsz prywatny wichrzyciel idzie spac ciao.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:17 pm
BeeWolf_san Anuko BeeWolf_san Ozual wiem jak powstalo slowo "Biba" xd Bij babe na imprezie "Bij" = Bi "Babe" = Ba
BIBA... stare Prawda boli co nie.
Ozual twoja wersja jest nudna.
Dobra wsz prywatny wichrzyciel idzie spac ciao.Nil nisi bene
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:19 pm
nieeeeeeeeeeeee ... tylko nie lacina ... nawet na Gai muszisz mi o niej przypominac ...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:21 pm
Anuko nieeeeeeeeeeeee ... tylko nie lacina ... nawet na Gai muszisz mi o niej przypominac ...? łacina niejest taka zla... znajomosc laciny jest jak Rara avis.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:23 pm
Ozual Anuko nieeeeeeeeeeeee ... tylko nie lacina ... nawet na Gai muszisz mi o niej przypominac ...? łacina niejest taka zla... znajomosc laciny jest jak Rara avis. nie nie nie ... mam zbyt upierdliwa nauczycielke aby zachwucac sie lacina ... ja wiem ze powinnam jako osoba kochajaca biologie ... ale jakos tak ... nieteges ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:26 pm
Anuko Ozual Anuko nieeeeeeeeeeeee ... tylko nie lacina ... nawet na Gai muszisz mi o niej przypominac ...? łacina niejest taka zla... znajomosc laciny jest jak Rara avis. nie nie nie ... mam zbyt upierdliwa nauczycielke aby zachwucac sie lacina ... ja wiem ze powinnam jako osoba kochajaca biologie ... ale jakos tak ... nieteges ... ja lubie biologie, chemie, inzynierie genetyczna twisted no i oczywiscie mistycyzm i historie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:27 pm
musze odejsc... zegnajcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:29 pm
Ozual musze odejsc... zegnajcie na mnie tez czas ... milych snoof
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:54 pm
Anuko nieeeeeeeeeeeee ... tylko nie lacina ... nawet na Gai muszisz mi o niej przypominac ...? łacina .. ja tam polecam niemiecki (bardzo go lubie) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:04 am
Wiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaam whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 3:08 am
Ntsumi_Aya Wiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaam whee twisted 4laugh rofl nyuuuuuuuuuuuuuu Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|