|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 5:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 7:11 am
i wkoncu wolne!!! calusi tydzien wolnego 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 7:26 am
Aidanna i wkoncu wolne!!! calusi tydzien wolnego 4laugh 4laugh ta jest!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 7:41 am
EvilYuki Aidanna i wkoncu wolne!!! calusi tydzien wolnego 4laugh 4laugh ta jest! i wszyscy sie ciesza 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 7:44 am
Aidanna EvilYuki Aidanna i wkoncu wolne!!! calusi tydzien wolnego 4laugh 4laugh ta jest! i wszyscy sie ciesza 4laugh niby tak ale kurd,e co ja mam robić przez te wolne dni? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 7:48 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna i wkoncu wolne!!! calusi tydzien wolnego 4laugh 4laugh ta jest! i wszyscy sie ciesza 4laugh niby tak ale kurd,e co ja mam robić przez te wolne dni? confused ja sie bede uczyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 7:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 8:01 am
bo w pierwszy dzien po siwtach mam 3 sprawdziany sweatdrop i to bedzie, chemia, geografia i matma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 8:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 8:22 am
Aidanna bo w pierwszy dzien po siwtach mam 3 sprawdziany sweatdrop i to bedzie, chemia, geografia i matma crying ożby xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 8:29 am
buuu ogluchlam od zapalenia czegostam crying Mam nadzieje, ze tylko tymczasowo.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 8:35 am
Omega Sun buuu ogluchlam od zapalenia czegostam crying Mam nadzieje, ze tylko tymczasowo..... zapalenia spojowki oka O.o? mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 8:39 am
Twistus Omega Sun buuu ogluchlam od zapalenia czegostam crying Mam nadzieje, ze tylko tymczasowo..... zapalenia spojowki oka O.o? mrgreen wink czegostam w uchu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 8:40 am
Omega Sun Twistus Omega Sun buuu ogluchlam od zapalenia czegostam crying Mam nadzieje, ze tylko tymczasowo..... zapalenia spojowki oka O.o? mrgreen wink czegostam w uchu ninja no nie wiem z Toba wszystko jest mozlwie ;0 mam nadzieje ze szybko wrocisz do zdrowka bo csow tym roku kiepsko z nim sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|