|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 3:16 pm
opcy BeeWolf_san opcy BeeWolf_san Podejrzewam, ze gdybym ja zbaczył ocenił bym ja na 7 ale ze znikneła daje jej +1 do tego. czyli calkiem zacna kupa... ja zawsze odliczam punkty jak spadajac ochlapuje posladki... 3nodding A to kupa imprezowa, mi się podoba jak tak robia to całkiem miłe uczycie taka babe spuscic. Zawsze sobie wyobrazam, ze jestem babowcem b52 i spuszczam baby na małe koreanskie wioseczki. albo napalm na komunistyczne wietnamskie wioski... pirate ja jednego sylwestra zaczalem nowa swiecka tradycje: Noworoczny Ekspres wyjezdzal z tunelu dokladnie o godz 0:00 Taki napalm to fajna sprawa, podobno jak sie przyklei do ciała to po nim werduje. O fajna tradycja, wyobraź sobie ze może za jakies 20 lat twoje dzieci i moze moje i dzieci i młodzi ludzie, starzay tez na całym świecie o godzinie 0.00 w sylwestra by siadali na porcelane i ppuszczali baka. To piekne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 3:25 pm
4575. [? #08] Track 8
Fajne ale nie wiem co to :0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 3:30 pm
BeeWolf_san 4575. [? #08] Track 8 Fajne ale nie wiem co to :0 cipą jesteś iTunes: Varius Manx - Szept [3:27]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 1:57 am
fajny jest ten komplet kucharski crying
milego dnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 2:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 3:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 3:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 3:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 3:44 am
tam gdzie czu! fak.. akumulator mi zdechl.. musze jechac autobusem :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 3:47 am
opcy tam gdzie czu! fak.. akumulator mi zdechl.. musze jechac autobusem :/ Samochodzik odmowil posluszenstwa question Zastanawiam sie co kupic ten nowy fartuszek z gambino outfiter czy bluzke g-lol tez z outfitera neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 3:53 am
Chyba znowu zostalam sama sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 3:56 am
jeszcze przez 20 minut niby jestem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 4:01 am
opcy jeszcze przez 20 minut niby jestem.. Meow, ja siedze caly dzien w domu, bo chyba mam swinke gonk tak to jest jak ktos tylko na ospe byl chory xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 4:04 am
Sei chan opcy jeszcze przez 20 minut niby jestem.. Meow, ja siedze caly dzien w domu, bo chyba mam swinke gonk tak to jest jak ktos tylko na ospe byl chory xp ja chyba swinstwo mialem.. nie pamietam.. ciesz sie ..przynajmniej masz wolne..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 12, 2006 4:09 am
opcy ja chyba swinstwo mialem.. nie pamietam.. ciesz sie ..przynajmniej masz wolne.. I tak od jutra milabym wolne xp Znikam bo pies mnie meczy bym sie z nim pobawila, a za niedlugo lekarz przychodzi cobaczyc co mi jest 3nodding Papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|