|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 12:44 pm
Jak myslicie jaki sposob bedzie najlepszy na szybkie wytepienie rasy ludzkiej? bron biologiczna? czy moze zmiesc wszystko z powierzchni ziemi? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 12:51 pm
Ozual Jak myslicie jaki sposob bedzie najlepszy na szybkie wytepienie rasy ludzkiej? bron biologiczna? czy moze zmiesc wszystko z powierzchni ziemi? stare jedna porzadna bomba atomowa starczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 1:19 pm
Aidanna Ozual Jak myslicie jaki sposob bedzie najlepszy na szybkie wytepienie rasy ludzkiej? bron biologiczna? czy moze zmiesc wszystko z powierzchni ziemi? stare jedna porzadna bomba atomowa starczy xp mysle ze bron biologiczna bedzie skuteczniejsza bo bedzie jeszcze przez dlugi czas dobijac niedobitych... a porzadna bombą atamowa moge uszkodzic planete
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 1:27 pm
dobra nikogo tu niema wiec czas bym odszedl... zegnajcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 2:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 2:32 pm
Pan pomidor wszedł na tyczke i rozdraznił ogrodniczke, oburzuło to fasole JA tu panu PRZYPIERDOLE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 2:46 pm
BeeWolf_san Pan pomidor wszedł na tyczke i rozdraznił ogrodniczke, oburzuło to fasole JA tu panu PRZYPIERDOLEwitaj o zakapturzony niegodny doswiadczac owcy smiertelniku..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 2:47 pm
opcy BeeWolf_san Pan pomidor wszedł na tyczke i rozdraznił ogrodniczke, oburzuło to fasole JA tu panu PRZYPIERDOLEwitaj o zakapturzony niegodny doswiadczac owcy smiertelniku.. O kurna ale masz zajebista owce. lece wyżeźbic figurke z brazu na te okazje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 2:50 pm
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san Pan pomidor wszedł na tyczke i rozdraznił ogrodniczke, oburzuło to fasole JA tu panu PRZYPIERDOLEwitaj o zakapturzony niegodny doswiadczac owcy smiertelniku.. O kurna ale masz zajebista owce. lece wyżeźbic figurke z brazu na te okazje. czemu nie zlota ninja ? albo paltyny chyba drozsza ...nieznam sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 2:53 pm
Twistus BeeWolf_san opcy BeeWolf_san Pan pomidor wszedł na tyczke i rozdraznił ogrodniczke, oburzuło to fasole JA tu panu PRZYPIERDOLEwitaj o zakapturzony niegodny doswiadczac owcy smiertelniku.. O kurna ale masz zajebista owce. lece wyżeźbic figurke z brazu na te okazje. czemu nie zlota ninja ? albo paltyny chyba drozsza ...nieznam sie mrgreen >mowi do onej< w skrocie. Hm hm: Poszedłem oddac kał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 2:55 pm
@Bee: w skali 1-10 jak bys ocenil swa kupe??
Sneaker Pimps [Bloodsport #01] Kiro Tv [3:45]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 2:57 pm
opcy @Bee: w skali 1-10 jak bys ocenil swa kupe?? Sneaker Pimps [Bloodsport #01] Kiro Tv [3:45]To była kupa duch, rodzilem ja w wielkich bulach a kiedy juz wyszła, odwrocilem sie a jej tam nie było. Podejrzewam, ze gdybym ja zbaczył ocenił bym ja na 7 ale ze znikneła daje jej +1 do tego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 2:59 pm
BeeWolf_san Podejrzewam, ze gdybym ja zbaczył ocenił bym ja na 7 ale ze znikneła daje jej +1 do tego. czyli calkiem zacna kupa... ja zawsze odliczam punkty jak spadajac ochlapuje posladki... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 3:02 pm
opcy BeeWolf_san Podejrzewam, ze gdybym ja zbaczył ocenił bym ja na 7 ale ze znikneła daje jej +1 do tego. czyli calkiem zacna kupa... ja zawsze odliczam punkty jak spadajac ochlapuje posladki... 3nodding A to kupa imprezowa, mi się podoba jak tak robia to całkiem miłe uczycie taka babe spuscic. Zawsze sobie wyobrazam, ze jestem babowcem b52 i spuszczam baby na małe koreanskie wioseczki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 3:06 pm
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san Podejrzewam, ze gdybym ja zbaczył ocenił bym ja na 7 ale ze znikneła daje jej +1 do tego. czyli calkiem zacna kupa... ja zawsze odliczam punkty jak spadajac ochlapuje posladki... 3nodding A to kupa imprezowa, mi się podoba jak tak robia to całkiem miłe uczycie taka babe spuscic. Zawsze sobie wyobrazam, ze jestem babowcem b52 i spuszczam baby na małe koreanskie wioseczki. albo napalm na komunistyczne wietnamskie wioski... pirate ja jednego sylwestra zaczalem nowa swiecka tradycje: 'Noworoczny Ekspres' wyjezdzal z tunelu dokladnie o godz 0:00
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|