|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 10:50 am
Omega Sun Anuko Omega Sun jest tu ktos? ktokolwiek... ninja ? ja whee w koncu ktos zywy wink Na ogol jak przychodze to nikogo nie ma. Czasem odnosze wrazenie, ze jak przychodze to wszyscy uciekaja wink Co slychac? a nawet dobrze, zastanawiam sie wsumie jak przezylam dziesijszy dzien ... ledwo ledwo minela mnie kolejna pala z laciny ... ale pozatym dostalam 5 z chemi z kartkowki ... i 3 z od z anglika ... na ktorego wogole nie bylam przygotowana ... i mam dobry humor ... i gram sobie z kumplem w tysiaca na kurniku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 10:51 am
eek Mel, cale wieki Cie tu nie widzialam. Czemu wciaz nam znikasz na tak dlugo wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 10:54 am
Anuko a nawet dobrze, zastanawiam sie wsumie jak przezylam dziesijszy dzien ... ledwo ledwo minela mnie kolejna pala z laciny ... ale pozatym dostalam 5 z chemi z kartkowki ... i 3 z od z anglika ... na ktorego wogole nie bylam przygotowana ... i mam dobry humor ... i gram sobie z kumplem w tysiaca na kurniku ^^ blee chemia...nie znosilam tego przedmiotu, dla mnie byl w ogole nie do nauczenia. Nie pamietam, zebym w historii swej edukacji dostala kiedykolwiek z tego przedmiotu wiecej niz 3 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 10:55 am
Omega Sun Anuko a nawet dobrze, zastanawiam sie wsumie jak przezylam dziesijszy dzien ... ledwo ledwo minela mnie kolejna pala z laciny ... ale pozatym dostalam 5 z chemi z kartkowki ... i 3 z od z anglika ... na ktorego wogole nie bylam przygotowana ... i mam dobry humor ... i gram sobie z kumplem w tysiaca na kurniku ^^ blee chemia...nie znosilam tego przedmiotu, dla mnie byl w ogole nie do nauczenia. Nie pamietam, zebym w historii swej edukacji dostala kiedykolwiek z tego przedmiotu wiecej niz 3 xd ja nadodatek mam rozszerzona bo na biol-chemie jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 10:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 10:57 am
Anuko ja nadodatek mam rozszerzona bo na biol-chemie jestem xd Za nic bym sie z Toba nie zamienila wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 10:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 11:00 am
Omega Sun Anuko ja nadodatek mam rozszerzona bo na biol-chemie jestem xd Za nic bym sie z Toba nie zamienila wink spoko ... ja za chemia tez moze niespecjalnie przepadam ... zato kocham biologie ... dletego taki profil ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 11:01 am