|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:39 am
Aidanna Autark nie whee po prostu laskoczesz tym mizianiem wiesz co laskocze... jak Ozz mizia brodka swoja xD a nie Yukis rofl no chyba ze baba z broda (przynajmniej nie z jajami) xd ja drapie za uszkiem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:41 am
EvilYuki Aidanna Autark nie whee po prostu laskoczesz tym mizianiem wiesz co laskocze... jak Ozz mizia brodka swoja xD a nie Yukis rofl no chyba ze baba z broda (przynajmniej nie z jajami) xd ja drapie za uszkiem ^^ ja drapie gdzie popadnie pierwszego dnia jak sie nie ogole blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:42 am
Ozzwald Aidanna Autark nie whee po prostu laskoczesz tym mizianiem wiesz co laskocze... jak Ozz mizia brodka swoja xD a nie Yukis rofl no chyba ze baba z broda (przynajmniej nie z jajami) xd baba z jajami potrafi wystraszyc czlowieka blaugh co nie xd to bylo straszne przezycie.... chociaz nic nie przebije dziadka na plazy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:44 am
EvilYuki Aidanna Autark nie whee po prostu laskoczesz tym mizianiem wiesz co laskocze... jak Ozz mizia brodka swoja xD a nie Yukis rofl no chyba ze baba z broda (przynajmniej nie z jajami) xd ja drapie za uszkiem ^^ redface a ja musze uciekac na zajecia sad pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:44 am
Ita Lockheart EvilYuki Ita Lockheart kurcze cpo to za szczor koło twej nogi XD ? Zenon, ugryź panią... xd eek rofl xd c�z za szokowate imie biggrin muhahaha biggrin dla mnie i tak szczor razz co tam u was dzoewczynki ? no zes byla w tym wrzeszczu w sobote czy ni? bo ni wiem czy to bylas ty czy nie ty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:47 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Autark nie whee po prostu laskoczesz tym mizianiem wiesz co laskocze... jak Ozz mizia brodka swoja xD a nie Yukis rofl no chyba ze baba z broda (przynajmniej nie z jajami) xd baba z jajami potrafi wystraszyc czlowieka blaugh co nie xd to bylo straszne przezycie.... chociaz nic nie przebije dziadka na plazy xd dziadek mnie wypaczyl.... ale zaimponowal mi odwaga wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:49 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Autark nie whee po prostu laskoczesz tym mizianiem wiesz co laskocze... jak Ozz mizia brodka swoja xD a nie Yukis rofl no chyba ze baba z broda (przynajmniej nie z jajami) xd baba z jajami potrafi wystraszyc czlowieka blaugh co nie xd to bylo straszne przezycie.... chociaz nic nie przebije dziadka na plazy xd dziadek mnie wypaczyl.... ale zaimponowal mi odwaga wink a co ja mam powiedziec... xd zem jego precjoza widziala *zwija sie ze smiechu* za duzo nagosci na dzien wtedy bylo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:56 am
Aidanna a co ja mam powiedziec... xd zem jego precjoza widziala *zwija sie ze smiechu* za duzo nagosci na dzien wtedy bylo rofl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:57 am
# Grabaz i Strachy na Lachy - Bog to jeden wie [4:37] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 7:57 am
Ozzwald Aidanna a co ja mam powiedziec... xd zem jego precjoza widziala *zwija sie ze smiechu* za duzo nagosci na dzien wtedy bylo rofl ninja ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 8:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 8:04 am
Aidanna Ozzwald Aidanna a co ja mam powiedziec... xd zem jego precjoza widziala *zwija sie ze smiechu* za duzo nagosci na dzien wtedy bylo rofl ninja ninja ? apropo za duzo nagosci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|