|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:35 pm
Twistus Iwa__4grozna Twistus *zwija sie ze smiechu w kacie* lol nie było tak źle bo miałam glay blaugh (przynajmniej stopy były suche xp *gleba* zawsze należy szukać stron pozytywnych w nieszcześciu xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna mimo wszystko nie mam zamiaru zchodzić z tego świata scream scream (przynajmniej narazie xp ) dialogi niedobre.... w ogole w polskim filmie to nuda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna a ja powinnam siedzieć i się uczyć polaka ( zwykle wtrakcie nauki ląduje na gaii xp ) dlatego tutaj jestem xp ja dawke polskiego dzis przezylam ... udalo mi sie nie usnac ... nastepna dawka dopiero po swietach twisted ... moze przynajmniej do tego czasu 'Lalke' przeczytam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:36 pm
Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna Twistus *zwija sie ze smiechu w kacie* lol nie było tak źle bo miałam glay blaugh (przynajmniej stopy były suche xp *gleba* zawsze należy szukać stron pozytywnych w nieszcześciu xp blaugh lol lol lol taaaaaaa jakie sa pozytywy w dostaniu mandatu za jazde na gape lol mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:37 pm
wyspa zdrowego rozsadku w tym szalonym swiecie! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:39 pm
Twistus Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna zawsze należy szukać stron pozytywnych w nieszcześciu xp blaugh lol lol lol taaaaaaa jakie sa pozytywy w dostaniu mandatu za jazde na gape lol mrgreen mamo mijo ten madat chyba będzie się wlec za nami przez wieki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:39 pm
opcy wyspa zdrowego rozsadku w tym szalonym swiecie! 3nodding Całkiem w pytke ze na cos sie przydalem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:40 pm
opcy wyspa zdrowego rozsadku w tym szalonym swiecie! 3nodding ktoś w końcu musi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:40 pm
Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna zawsze należy szukać stron pozytywnych w nieszcześciu xp blaugh lol lol lol taaaaaaa jakie sa pozytywy w dostaniu mandatu za jazde na gape lol mrgreen mamo mijo ten madat chyba będzie się wlec za nami przez wieki xp lol trzeba bylo mnie nie oceniac po paru postach lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:42 pm
już już......mooja ocenu się zmieniła blaugh ....masz zamiar dalej drążyć ten temat question jak tak to prosze bradzo (zdania na temat mandatu nie zmienie blaugh scream )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:42 pm