|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:18 pm
opcy Twistus opcy czesc jestem opcy i jestem fajny! mrgreen lol *prych z ukrycia* cool heart heart 4laugh cool *wgryz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:20 pm
Iwa__4grozna opcy czesc jestem opcy i jestem fajny! mrgreen *podrap podrap* *o co mu biega* prawdopodobnie Cie podrywa 3nodding mrgreen lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:20 pm
Iwa__4grozna opcy czesc jestem opcy i jestem fajny! mrgreen *podrap podrap* *o co mu biega* to na razie udalo sie tylko jednej osobie dowiedziec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:25 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:26 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:28 pm
*zwija sie ze smiechu w kacie* lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:28 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:29 pm
witam ^^ ja tak na chwilke ... musze wykuc na pamiec na jutro jakis tekst po lacinie ... Caesara bodajrze ;] ... i jeszcze sie nauczyc aby 1 z odp z tegoz jezyka poprawic ... ugh ... n-i-e-l-u-b-i-e laciny ... evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:30 pm
Anuko witam ^^ ja tak na chwilke ... musze wykuc na pamiec na jutro jakis tekst po lacinie ... Caesara bodajrze ;] ... i jeszcze sie nauczyc aby 1 z odp z tegoz jezyka poprawic ... ugh ... n-i-e-l-u-b-i-e laciny ... evil i przyszłaś po to żeby nam powiedziedzieć ile masz na jutro roboty tak xp ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:31 pm
Twistus *zwija sie ze smiechu w kacie* lol nie było tak źle bo miałam glay blaugh (przynajmniej stopy były suche xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:32 pm
Iwa__4grozna Anuko witam ^^ ja tak na chwilke ... musze wykuc na pamiec na jutro jakis tekst po lacinie ... Caesara bodajrze ;] ... i jeszcze sie nauczyc aby 1 z odp z tegoz jezyka poprawic ... ugh ... n-i-e-l-u-b-i-e laciny ... evil i przyszłaś po to żeby nam powiedziedzieć ile masz na jutro roboty tak xp ?? ano mrgreen nie ... przyszlam tu po to aby stracic czas ... i tak juz zamiast siedziec nad tym to ogladnelam 4 odcinki .hack//sign ... nie lubie sie uczyc jak sie na mnie presje wywiera ... i tak sie tego naucze ... chyba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:32 pm
mimo wszystko nie mam zamiaru zchodzić z tego świata scream scream (przynajmniej narazie xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:33 pm
Iwa__4grozna Twistus *zwija sie ze smiechu w kacie* lol nie było tak źle bo miałam glay blaugh (przynajmniej stopy były suche xp *gleba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:33 pm
Anuko Iwa__4grozna Anuko witam ^^ ja tak na chwilke ... musze wykuc na pamiec na jutro jakis tekst po lacinie ... Caesara bodajrze ;] ... i jeszcze sie nauczyc aby 1 z odp z tegoz jezyka poprawic ... ugh ... n-i-e-l-u-b-i-e laciny ... evil i przyszłaś po to żeby nam powiedziedzieć ile masz na jutro roboty tak xp ?? ano mrgreen nie ... przyszlam tu po to aby stracic czas ... i tak juz zamiast siedziec nad tym to ogladnelam 4 odcinki .hack//sign ... nie lubie sie uczyc jak sie na mnie presje wywiera ... i tak sie tego naucze ... chyba xd a ja powinnam siedzieć i się uczyć polaka ( zwykle wtrakcie nauki ląduje na gaii xp ) dlatego tutaj jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|