|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:39 am
racqel w czerwcu. na dobre. i na zle tez. przede wszystkim na zle. bo to zla ziemia jest ta Polska. to po co wracac skoro zla wink moze nie bedzie tak zle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:41 am
Twistus racqel w czerwcu. na dobre. i na zle tez. przede wszystkim na zle. bo to zla ziemia jest ta Polska. to po co wracac skoro zla wink moze nie bedzie tak zleno nie wiem. slyszalem ze CKOD wydali nowa plyte. Prawda to, czy ktos robi mnie w balona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:42 am
racqel Twistus racqel w czerwcu. na dobre. i na zle tez. przede wszystkim na zle. bo to zla ziemia jest ta Polska. to po co wracac skoro zla wink moze nie bedzie tak zleno nie wiem. slyszalem ze CKOD wydali nowa plyte. Prawda to, czy ktos robi mnie w balona? jak najbardziej prawda nie mam jej bo slyszalm nienajlepse recenzje o niej ze CKOD stracili to "cos" spytaj sie Bucusia on przesluchiwal te plytke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:45 am
Twistus racqel Twistus racqel w czerwcu. na dobre. i na zle tez. przede wszystkim na zle. bo to zla ziemia jest ta Polska. to po co wracac skoro zla wink moze nie bedzie tak zleno nie wiem. slyszalem ze CKOD wydali nowa plyte. Prawda to, czy ktos robi mnie w balona? jak najbardziej prawda nie mam jej bo slyszalm nienajlepse recenzje o niej ze CKOD stracili to "cos" spytaj sie Bucusia on przesluchiwal te plytke 3nodding Ja mam :] Sa moze 2-3 fajne utwory, a reszta to tak do ululania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:48 am
Delein Ja mam :] Sa moze 2-3 fajne utwory, a reszta to tak do ululania... no coz, ja sam jokos nigdy nie moglem sie przelamac i zaczac traktowac CKOD jako czegos wiecej niz ciekawostki i wybryku natury.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:50 am
racqel Delein Ja mam :] Sa moze 2-3 fajne utwory, a reszta to tak do ululania... no coz, ja sam jokos nigdy nie moglem sie przelamac i zaczac traktowac CKOD jako czegos wiecej niz ciekawostki i wybryku natury. Najbardziej lubie "Mamy butelki z benzyna i kamienie"...chyba tak byl ten tytul...ale jak cos innego w radiu puszcza, to nie pogardze :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:51 am
racqel Delein Ja mam :] Sa moze 2-3 fajne utwory, a reszta to tak do ululania... no coz, ja sam jokos nigdy nie moglem sie przelamac i zaczac traktowac CKOD jako czegos wiecej niz ciekawostki i wybryku natury. zalezy co kto lubi 3nodding 4225. The Mars Volta - [De-loused in the Comatorium #06] Eriatarka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:53 am
najnowsze CKOD jest podle..
GZA/Genius [Legend of the Liquid Sword #03] Did Ya Say That [3:55]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:58 am
spadam dzieci, bawcie sie dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:09 pm
racqel spadam dzieci, bawcie sie dobrze. naranara *nieladnie sie bawi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:16 pm
czesc jestem opcy i jestem fajny! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:17 pm
opcy czesc jestem opcy i jestem fajny! mrgreen lol *prych z ukrycia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 12:18 pm
Twistus opcy czesc jestem opcy i jestem fajny! mrgreen lol *prych z ukrycia* cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|