|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:23 am
Delein opcy stem.. all hail the king.. All hail Jack! surprised kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:25 am
brumm, brumm.
siedze po godzinach, tone w papierach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:26 am
racqel brumm, brumm. siedze po godzinach, tone w papierach... long tajm nou si.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:27 am
opcy Delein opcy stem.. all hail the king.. All hail Jack! surprised kto? Jack The Pumpkin King! Avsko Rac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:28 am
opcy racqel brumm, brumm. siedze po godzinach, tone w papierach... long tajm nou si.. mrgreen niech fors bedzie z toba uszatku, jak leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:29 am
racqel brumm, brumm. siedze po godzinach, tone w papierach... *przeciera zdumiona oczy* surprised
osz kuna iwtam Generala dawno nie widzianego 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Jack The Pumpkin King! Avsko Rac! aa bo ja jestem lesser king... ewentualnie sofa king.. wink leci dobrze... nawet bardzo... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:31 am
opcy Delein Jack The Pumpkin King! Avsko Rac! aa bo ja jestem lesser king... ewentualnie sofa king.. wink leci dobrze... nawet bardzo... mrgreen To ja jestem Food n' Wine Queen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:32 am
Twistus racqel brumm, brumm. siedze po godzinach, tone w papierach... *przeciera zdumiona oczy* surprised
osz kuna iwtam Generala dawno nie widzianego 4laugh ano, ano. dawno nie bylo mnie bo nie bylo potrzeby (nie widzialem racznaku na niebie - komisarz Gordon nie pozwolil uzywac reflektora?). ale jestem na chwile.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:32 am
drop your pants sir Arthur I will not wait till lunchtime.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:33 am
opcy drop your pants sir Arthur I will not wait till lunchtime.. mrgreen xD a ty jak zwykle o jednym ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:34 am
racqel Twistus racqel brumm, brumm. siedze po godzinach, tone w papierach... *przeciera zdumiona oczy* surprised
osz kuna iwtam Generala dawno nie widzianego 4laugh ano, ano. dawno nie bylo mnie bo nie bylo potrzeby (nie widzialem racznaku na niebie - komisarz Gordon nie pozwolil uzywac reflektora?). ale jestem na chwile. dobrze ze choc na chwile kiedy General zamierza wrocic do Polski 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:36 am
hej sofa surfers! kupujcie rewolwery.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:37 am
dobrze ze choc na chwile kiedy General zamierza wrocic do Polski 3nodding w czerwcu. na dobre. i na zle tez. przede wszystkim na zle. bo to zla ziemia jest ta Polska.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|