|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:27 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...PS. Pomidorową jem, ale tylko z ryżem. no pewnie, że z ryżem! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Delein Bogowie dzisiaj w ramach rekolekcji ogladalismy w szkole film "Jezus"... ...Chryste o kulach... sweatdrop ...Ja bym nie wytrzymał. ... ...PS. Pomidorową jem, ale tylko z ryżem. Ja tez, gdyby nie kumpel, ktory ma mp3 w telefonie...przynajmniej sobie happysada posluchalam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Twistus ja jeszcze jutro bo srode sobie olewam bo same wyklady mam mrgreen mrgreen ladnie to tak wagarowac? wink ninja wyklady sa nieobowiazkowe...pozatym komu by sie chcialo przez 8 godzin siedziec na nudnych wykladach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:30 am
Twistus EvilYuki Twistus ja jeszcze jutro bo srode sobie olewam bo same wyklady mam mrgreen mrgreen ladnie to tak wagarowac? wink ninja wyklady sa nieobowiazkowe...pozatym komu by sie chcialo przez 8 godzin siedziec na nudnych wykladach xp pamietam ,ze gdy moja siostra byla nap ierwszym roku, to chodzila na wszystko, co jej tam dali... skapitulowala mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:31 am
EvilYuki pamietam ,ze gdy moja siostra byla nap ierwszym roku, to chodzila na wszystko, co jej tam dali... skapitulowala mrgreen czasmi nawe najwieksze samozaparcie ipasja nie wystarcza jak zasypiasz na wykladzie a wykaldowca po raz enty gada o tym samym albo proboje wytlumaczyc co jest nromalne a co nie neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:32 am
Delein Zaiste slusznie prawisz mrgreen Wczoraj sluchajac systema dostalam glupawki... ...Muzyka, SOAD i głupawka rules! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:36 am
RUFUS.ABBYSINIAN Delein Zaiste slusznie prawisz mrgreen Wczoraj sluchajac systema dostalam glupawki... ...Muzyka, SOAD i głupawka rules! domokun rofl Moj brat mial ochote poderznac mi gardlo, jak zaczelam wyc do "Chop Suey" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:40 am
...Dobra, ja będe leciał. ...Głosujcie na WSB! mrgreen (żarcik) ...Sayonara! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 10:41 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Dobra, ja będe leciał. ...Głosujcie na WSB! mrgreen (żarcik)...Sayonara! ninja Baj baj :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:14 am
stem..
all hail the king..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 11:19 am
opcy stem.. all hail the king.. All hail Jack!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|