|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:25 am
Iwa__4grozna EvilYuki Twistus Iwa__4grozna a kto to 4laugh (trzeba wkońcu mieć znajomości mrgreen njlepiej takie korzystne blaugh mrgreen *patrzy na nia zaskoczona* surprised czy przez te 24 godziny ponad nawet nie raczylas spojrzec na reglamin bo pod nim jest lista modow talk2hand *chwali sie* a ja przeczytalam regulamin przed wstapieniem do gildii blaugh *birze pałke i wali ją w łeb* *cicho sieć albo.... scream ała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:27 am
EvilYuki Iwa__4grozna EvilYuki Twistus Iwa__4grozna a kto to 4laugh (trzeba wkońcu mieć znajomości mrgreen njlepiej takie korzystne blaugh mrgreen *patrzy na nia zaskoczona* surprised czy przez te 24 godziny ponad nawet nie raczylas spojrzec na reglamin bo pod nim jest lista modow talk2hand *chwali sie* a ja przeczytalam regulamin przed wstapieniem do gildii blaugh *birze pałke i wali ją w łeb* *cicho sieć albo.... scream ała... nieładnie jest się chwalić blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:29 am
Iwa__4grozna nieładnie jest się chwalić blaugh nieladnie jest nieczytac regulaminu i go lamac w ciagu 30 minut od przyjecia co zes zrobila na topicu o mandze 3nodding
aha i przepraszam lista moderatorow jest pod regulaminem w topiku "ostrzezenia" albo na glownej stronie gildii moj blad 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:31 am
Twistus Iwa__4grozna nieładnie jest się chwalić blaugh nieladnie jest nieczytac regulaminu i go lamac w ciagu 30 minut od przyjecia co zes zrobila na topicu o mandze 3nodding eek serio!!!!!!! *idzie zobaczyć i ewentualnieskasować* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:33 am
sweatdrop no ok może troche przy długie sweatdrop ale już poprawiłam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:34 am
Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna nieładnie jest się chwalić blaugh nieladnie jest nieczytac regulaminu i go lamac w ciagu 30 minut od przyjecia co zes zrobila na topicu o mandze 3nodding eek serio!!!!!!! *idzie zobaczyć i ewentualnieskasować* ninja boshe za jakie grzechy talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:35 am
Twistus Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna nieładnie jest się chwalić blaugh nieladnie jest nieczytac regulaminu i go lamac w ciagu 30 minut od przyjecia co zes zrobila na topicu o mandze 3nodding eek serio!!!!!!! *idzie zobaczyć i ewentualnieskasować* ninja boshe za jakie grzechy talk2hand ej no nie jest tak źle mrgreen mogło być gorzej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:36 am
Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna nieładnie jest się chwalić blaugh nieladnie jest nieczytac regulaminu i go lamac w ciagu 30 minut od przyjecia co zes zrobila na topicu o mandze 3nodding eek serio!!!!!!! *idzie zobaczyć i ewentualnieskasować* ninja boshe za jakie grzechy talk2hand ej no nie jest tak źle mrgreen mogło być gorzej blaugh sweatdrop nie jestem tego pewna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:40 am
tam powyżej nic nie było jeżli coś widziłaś to uprzedzan cię że to tylko przywidzenie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:41 am
pomocy!!.... crying jeszcze powylatuje pare razy zanim sięod tego przyzwyczaje crying xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:42 am
Iwa__4grozna tam powyżej nic nie było jeżli coś widziłaś to uprzedzan cię że to tylko przywidzenie xp neutral zaczynasz mi dzialc na nerwy neutral widzialm tamto i zastanwaim sie wczesneij napisalas ze chcialas cytowac ale sie powstrzymals apotem zes zacytowala ...dziwne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 9:43 am