|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:15 pm
EvilYuki Hyuga Neji 88 opcy Hyuga Neji 88 opcy and like... who the ******** are you? masz prawo mnie nie pamietac bo zadko tu bywam. tak naprawde to cie kojarze.. a ja ciebie niebardzo razz opcego nawet ja kojarzÄ™ xd ja tez tam cos przez mgle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:17 pm
Ozzwald ja tez tam cos przez mgle wink za duzo bimbru.. mrgreen co tam nowego w partyzantce? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:20 pm
opcy Ozzwald ja tez tam cos przez mgle wink za duzo bimbru.. mrgreen ja to mam dobra, ale krotka pamiec, a bimbru sobie nigdy nie odmowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:22 pm
Ozzwald opcy Ozzwald ja tez tam cos przez mgle wink za duzo bimbru.. mrgreen ja to mam dobra, ale krotka pamiec, a bimbru sobie nigdy nie odmowie... jasobie wczoraj nie odmowilem i dzis caly dzien dochodzilem do siebie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:25 pm
zegnam Was ... ide sie zwinac w klebek na lozku ... moze zasne ... byle przezyc jutrzejszy dzien, ten co bedzie po nim, kolejny i wsumie cale zycie ... a bedzie dobrze ... milych snoof ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:25 pm
opcy Ozzwald opcy Ozzwald ja tez tam cos przez mgle wink za duzo bimbru.. mrgreen ja to mam dobra, ale krotka pamiec, a bimbru sobie nigdy nie odmowie... jasobie wczoraj nie odmowilem i dzis caly dzien dochodzilem do siebie.. dobry plyn... dlugo wazony.. tfuu pedzony... dobra lece spac... jakos niewyspany chodze.... narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:26 pm
Anuko zegnam Was ... ide sie zwinac w klebek na lozku ... moze zasne ... byle przezyc jutrzejszy dzien, ten co bedzie po nim, kolejny i wsumie cale zycie ... a bedzie dobrze ... milych snoof ... masz orzecha *podaje orzecha* i glowa do gory.. nara Ozz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:33 pm
opcy Anuko zegnam Was ... ide sie zwinac w klebek na lozku ... moze zasne ... byle przezyc jutrzejszy dzien, ten co bedzie po nim, kolejny i wsumie cale zycie ... a bedzie dobrze ... milych snoof ... masz orzecha *podaje orzecha* i glowa do gory.. nara Ozz.. orzeszek ... czo ja wiewiurka jestem ...? whee *looklam tu jezcze na chwilke ...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 2:00 pm
Anuko orzeszek ... czo ja wiewiurka jestem ...? whee *looklam tu jezcze na chwilke ...* no powiedzmy ze wiewiurka.. mrgreen ja znikam,... 3nodding nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 1:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 1:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 2:09 am
no niemozliwe ... ktos poza mna o tej porze na kompie jest ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 2:38 am
eh ... mykam do szkolki ... mecza nas dzis taka probna, probna matura z chemii ... probna ... bo do wlasciwej mam troszke ponad rok ... stare byle do wakacji ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 6:22 am
Anuko eh ... mykam do szkolki ... mecza nas dzis taka probna, probna matura z chemii ... probna ... bo do wlasciwej mam troszke ponad rok ... stare byle do wakacji ... xp gonk A ja za kilka tygodni mam prawdziwa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 10, 2006 6:27 am
Sei chan Anuko eh ... mykam do szkolki ... mecza nas dzis taka probna, probna matura z chemii ... probna ... bo do wlasciwej mam troszke ponad rok ... stare byle do wakacji ... xp gonk A ja za kilka tygodni mam prawdziwa gonk a ja, a ja ... a ja nie bede pisal matury gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|