|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:46 pm
opcy *popada w kompleksy* Pati Yang [Silent Treatment! #02] Reverse The Day [4:06]'kompleksy' ... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:48 pm
opcy *popada w kompleksy* Pati Yang [Silent Treatment! #02] Reverse The Day [4:06] *skacze po nim odbijajc go* 4laugh mrgreen heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:48 pm
Anuko opcy *popada w kompleksy* Pati Yang [Silent Treatment! #02] Reverse The Day [4:06]'kompleksy' ... ? no.. malo fajny jestem.. zla zla Moni tak powiedziala.. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:50 pm
opcy Anuko opcy *popada w kompleksy* Pati Yang [Silent Treatment! #02] Reverse The Day [4:06]'kompleksy' ... ? no.. malo fajny jestem.. zla zla Moni tak powiedziala.. neutral *szuka kompleksow* ... *szuka ...* ... wsumie tu cos malego wystaje ... to to co powoduje ze malo fajny jestes ... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:52 pm
opcy Anuko opcy *popada w kompleksy* Pati Yang [Silent Treatment! #02] Reverse The Day [4:06]'kompleksy' ... ? no.. malo fajny jestem.. zla zla Moni tak powiedziala.. neutral jesli mam byc szczera to wogole nie jestes fajny 4laugh rofl rofl rofl mrgreen lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:53 pm
Anuko *szuka kompleksow* ... *szuka ...* ... wsumie tu cos malego wystaje ... to to co powoduje ze malo fajny jestes ... ? redface ale ale .. j jescze nie jestem gotowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:02 pm
opcy Anuko *szuka kompleksow* ... *szuka ...* ... wsumie tu cos malego wystaje ... to to co powoduje ze malo fajny jestes ... ? redface ale ale .. j jescze nie jestem gotowy... troszke nie dokonca o to mi chodzilo ... no ale coz ... kazdy mysli o tym o czym chce ... a ja nie mam humoru ... i jak to spiewali Myslovitz ktorych wlasnie slucham ... 'zle sie skonczyl ten dzien' ... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:03 pm
Anuko troszke nie dokonca o to mi chodzilo ... no ale coz ... kazdy mysli o tym o czym chce ... a ja nie mam humoru ... i jak to spiewali Myslovitz ktorych wlasnie slucham ... 'zle sie skonczyl ten dzien' ... neutral *pociesza* ale nicka masz fajnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:07 pm
opcy Anuko troszke nie dokonca o to mi chodzilo ... no ale coz ... kazdy mysli o tym o czym chce ... a ja nie mam humoru ... i jak to spiewali Myslovitz ktorych wlasnie slucham ... 'zle sie skonczyl ten dzien' ... neutral *pociesza* ale nicka masz fajnego... pocieszyc pocieszylbys mnie gdybys sie zmaterializowal tu kolo mnie i przytulil ... inne pocieszenia niebardzo docieraja przez skorupke ... takie juz ze mnie dziwne stworzonko jest ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:09 pm
Anuko pocieszyc pocieszylbys mnie gdybys sie zmaterializowal tu kolo mnie i przytulil ... inne pocieszenia niebardzo docieraja przez skorupke ... takie juz ze mnie dziwne stworzonko jest ... troche pobedziesz tutaj.. to stwierdzisz ze sa gorsze dewiacje.. przyszedl by taki linkin na przyklad... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:10 pm
opcy Anuko pocieszyc pocieszylbys mnie gdybys sie zmaterializowal tu kolo mnie i przytulil ... inne pocieszenia niebardzo docieraja przez skorupke ... takie juz ze mnie dziwne stworzonko jest ... troche pobedziesz tutaj.. to stwierdzisz ze sa gorsze dewiacje.. przyszedl by taki linkin na przyklad... mrgreen redface juz zbanowany redface mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:11 pm
opcy Anuko pocieszyc pocieszylbys mnie gdybys sie zmaterializowal tu kolo mnie i przytulil ... inne pocieszenia niebardzo docieraja przez skorupke ... takie juz ze mnie dziwne stworzonko jest ... troche pobedziesz tutaj.. to stwierdzisz ze sa gorsze dewiacje.. przyszedl by taki linkin na przyklad... mrgreen no niby tak ... ale ... jakos tak ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:11 pm
Twistus redface juz zbanowany redface mrgreen rofl zalozy nowe konto... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:12 pm
opcy Twistus redface juz zbanowany redface mrgreen rofl zalozy nowe konto... mrgreen jego muly nie zostaly zbanowane mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|