|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:05 pm
opcy Hyuga Neji 88 opcy and like... who the ******** are you? masz prawo mnie nie pamietac bo zadko tu bywam. tak naprawde to cie kojarze.. a ja ciebie niebardzo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:10 pm
Hyuga Neji 88 opcy Hyuga Neji 88 opcy and like... who the ******** are you? masz prawo mnie nie pamietac bo zadko tu bywam. tak naprawde to cie kojarze.. a ja ciebie niebardzo razz opcego nawet ja kojarzę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:12 pm
EvilYuki Hyuga Neji 88 opcy Hyuga Neji 88 opcy and like... who the ******** are you? masz prawo mnie nie pamietac bo zadko tu bywam. tak naprawde to cie kojarze.. a ja ciebie niebardzo razz opcego nawet ja kojarzę xd no a ja nie przpominam sobie smile revcata pamietam bo kiedys chyba z nim gadalem i ozzwalda no i aidanne. i na tym kuniec razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:18 pm
Hyuga Neji 88 no a ja nie przpominam sobie smile revcata pamietam bo kiedys chyba z nim gadalem i ozzwalda no i aidanne. i na tym kuniec razz skoro ich kojarzysz to Opcego tez powinienes ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:19 pm
Twistus Hyuga Neji 88 no a ja nie przpominam sobie smile revcata pamietam bo kiedys chyba z nim gadalem i ozzwalda no i aidanne. i na tym kuniec razz skoro ich kojarzysz to Opcego tez powinienes ninja ciebie nawet kojarze a jego nie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:22 pm
Hyuga Neji 88 Twistus Hyuga Neji 88 no a ja nie przpominam sobie smile revcata pamietam bo kiedys chyba z nim gadalem i ozzwalda no i aidanne. i na tym kuniec razz skoro ich kojarzysz to Opcego tez powinienes ninja ciebie nawet kojarze a jego nie sad eek mnie? kiedy zes ostatni raz tu byl O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:24 pm
Twistus Hyuga Neji 88 Twistus Hyuga Neji 88 no a ja nie przpominam sobie smile revcata pamietam bo kiedys chyba z nim gadalem i ozzwalda no i aidanne. i na tym kuniec razz skoro ich kojarzysz to Opcego tez powinienes ninja ciebie nawet kojarze a jego nie sad eek mnie? kiedy zes ostatni raz tu byl O.o jakis czas temu wczesniej chyba mialas inny nik albo znow myle osoby xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:27 pm
witaj dziewczyno o znajomo brzmiacym nicku.. bo ja ogolnie jestem malo znany..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:30 pm
opcy witaj dziewczyno o znajomo brzmiacym nicku.. bo ja ogolnie jestem malo znany.. mysle ze da sie nadrobic, teraz juz napewno cie zapamietam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:31 pm
opcy witaj dziewczyno o znajomo brzmiacym nicku.. bo ja ogolnie jestem malo znany.. i malo fajny xd wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:32 pm
Twistus opcy witaj dziewczyno o znajomo brzmiacym nicku.. bo ja ogolnie jestem malo znany.. i malo fajny xd wink heart nie mile dziewcze jestes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:40 pm
uh ... dziwny dzien ... taki troche zmarnowany bym powiedziala ... stare a jak u Was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:43 pm
Hyuga Neji 88 nie mile dziewcze jestes mrgreen ale on wie ze to z "milosci" bylo rofl rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|