|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 4:21 am
eh 1. Dka - [Krol Aniolow] Krol Aniolow [3:15] crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 4:30 am
EvilYuki przyszedłeś... a zostałeś? ...A owszem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 4:31 am
...Co o tym sądzicie? (jeszcze nie jest całkiem skończony...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 4:36 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Co o tym sądzicie? (jeszcze nie jest całkiem skończony...) bomba jest :] Taki kroczacy mrgreen Aay!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 4:40 am
Delein RUFUS.ABBYSINIAN ...Co o tym sądzicie? (jeszcze nie jest całkiem skończony...) bomba jest :] Taki kroczacy mrgreen Aay! ...Ba, pewnie, że kroczący. ...Ważne, że ja sam jestem z niego zadowolony. wink ...Jaka u Was jest pogoda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 4:49 am
RUFUS.ABBYSINIAN Delein RUFUS.ABBYSINIAN ...Co o tym sądzicie? (jeszcze nie jest całkiem skończony...) bomba jest :] Taki kroczacy mrgreen Aay! ...Ba, pewnie, że kroczący. ...Ważne, że ja sam jestem z niego zadowolony. wink ...Jaka u Was jest pogoda? To sie ciesze :3 U mnei sloneczko, 15 stopni...gicior cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 4:59 am
Delein To sie ciesze :3 U mnei sloneczko, 15 stopni...gicior cool ...U mnie też gicior w takim razie. mrgreen ...(Ponoć gdzieś zapowiadali śnieg z deszczem. eek )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 4:59 am
czu czu czu... mrgreen
fak moja glowa...... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 5:01 am
RUFUS.ABBYSINIAN Delein To sie ciesze :3 U mnei sloneczko, 15 stopni...gicior cool ...U mnie też gicior w takim razie. mrgreen ...(Ponoć gdzieś zapowiadali śnieg z deszczem. eek ) Aj tam snieg z deszczem...se w dupe moga wsadzic, wiosne mamy! Avsko panie Opcy! Cospan tak szalal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 5:03 am
Delein Avsko panie Opcy! Cospan tak szalal? bez powodu wlasnie kultularnie na piwko poszedlem.. a skonczylo sie na hurtowym lojeniu wscieklakow... neutral ide na obiad..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 5:04 am
opcy Delein Avsko panie Opcy! Cospan tak szalal? bez powodu wlasnie kultularnie na piwko poszedlem.. a skonczylo sie na hurtowym lojeniu wscieklakow... neutral ide na obiad.. Helldogs XD No tak sie zazwyczaj konczy...kultura zanika... Smacznego :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 5:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 6:04 am
ninja hajkohojko ojojoj ide na ciacho...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 6:15 am