|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:45 pm
Kiray Lethiel Kiray Lethiel oooo.. jeden odwazny ! mrgreen heart *przytuuul dla Kiraya* no czesc... co tak sie cieszysz Twist opowiedziec ci EL2? mrgreen no a co mam smutac ? wink to usiadz wujkowi Kirayowi na kolana aby i on mial troche radosci z zycia... o jejq jejq ! *siada na kolanka* *patrzy podejzliwie* nie wygladasz na wujaszka O_o *zeskok* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:46 pm
Kiray Lethiel oooo.. jeden odwazny ! mrgreen heart *przytuuul dla Kiraya* no czesc... co tak sie cieszysz Twist opowiedziec ci EL2? mrgreen pirate misiek pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:47 pm
Lethiel Kiray Lethiel Kiray Lethiel oooo.. jeden odwazny ! mrgreen heart *przytuuul dla Kiraya* no czesc... co tak sie cieszysz Twist opowiedziec ci EL2? mrgreen no a co mam smutac ? wink to usiadz wujkowi Kirayowi na kolana aby i on mial troche radosci z zycia... o jejq jejq ! *siada na kolanka* *patrzy podejzliwie* nie wygladasz na wujaszka O_o *zeskok* heart i caly moj misterny plan poszedl w pizdu... powiedz mi co mnie zdradzilo biggrin Twsit no co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:49 pm
Kiray i caly moj misterny plan poszedl w pizdu... powiedz mi co mnie zdradzilo biggrin Twsit no co? nawet nie zaczynaj wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:50 pm
Kiray i caly moj misterny plan poszedl w pizdu... powiedz mi co mnie zdradzilo biggrin Twsit no co? hm.. mozliwe ze to ten rozbierajacy wzrok i rozbiegane dlonie xD
a ja sobie czytam staaare zapomniane przez swiat posty O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:54 pm
Lethiel Kiray i caly moj misterny plan poszedl w pizdu... powiedz mi co mnie zdradzilo biggrin Twsit no co? hm.. mozliwe ze to ten rozbierajacy wzrok i rozbiegane dlonie xD
a ja sobie czytam staaare zapomniane przez swiat posty O.o chyba ci to nie przeszkadzalo? redface wink eh ide w kime, zmeczony jestem dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:58 pm
Kiray Lethiel Kiray i caly moj misterny plan poszedl w pizdu... powiedz mi co mnie zdradzilo biggrin Twsit no co? hm.. mozliwe ze to ten rozbierajacy wzrok i rozbiegane dlonie xD
a ja sobie czytam staaare zapomniane przez swiat posty O.o chyba ci to nie przeszkadzalo? redface wink eh ide w kime, zmeczony jestem dobranoc *pucia go* dobranoc ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 1:40 am