|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:25 pm
Lethiel Twistus Lethiel Twistus rolleyes *wabi ja lizakiem* mrgreen nie wyjde ! :[ ja jestem zastraszana ! gonk rofl stare powiesz miz e dzis spalam z tchorzem? stare rofl mrgreen *wylzi z kata powluczac nogami* ninja *zwinny skok i zabrala lizaka* *kuc* maj preeeeszys... >.>..
ooo.. Autark uciek ? boi sie 2 niewinnych niewiast rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:29 pm
Twistus Lethiel Twistus Lethiel Twistus rolleyes *wabi ja lizakiem* mrgreen nie wyjde ! :[ ja jestem zastraszana ! gonk rofl stare powiesz miz e dzis spalam z tchorzem? stare rofl mrgreen *wylzi z kata powluczac nogami* ninja *zwinny skok i zabrala lizaka* *kuc* maj preeeeszys... >.>..
ooo.. Autark uciek ? boi sie 2 niewinnych niewiast rofl mrgreen *wzrusza ramionami* nua le beeczka tez uuciekl.. a on sie chyba kobiet nie boi ? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:30 pm
Lethiel *wzrusza ramionami* nua le beeczka tez uuciekl.. a on sie chyba kobiet nie boi ? xD on jakis taki dizwny sie wydawal ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:32 pm
Twistus boi sie 2 niewinnych niewiast rofl mrgreen wcale ze nie xp *siada w koncie i otwiera sloik miodu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Lethiel *wzrusza ramionami* nua le beeczka tez uuciekl.. a on sie chyba kobiet nie boi ? xD on jakis taki dizwny sie wydawal ninja moze sie obrazil ze mu nie dalas zbanowac ? xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:34 pm
oooo.. jeden odwazny ! mrgreen heart *przytuuul dla Kiraya*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:34 pm
czesc misiek
Leth a kto go tam wie wszystko mozliwe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:35 pm
Autark Twistus boi sie 2 niewinnych niewiast rofl mrgreen wcale ze nie xp *siada w koncie i otwiera sloik miodu* *patrzy na sloik* *skrada sie w strane konta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:36 pm
Lethiel oooo.. jeden odwazny ! mrgreen heart *przytuuul dla Kiraya* no czesc... co tak sie cieszysz Twist opowiedziec ci EL2? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:36 pm
Lethiel Autark Twistus boi sie 2 niewinnych niewiast rofl mrgreen wcale ze nie xp *siada w koncie i otwiera sloik miodu* *patrzy na sloik* *skrada sie w strane konta* kapke miodku? *podaje sloik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:38 pm
Kiray Lethiel oooo.. jeden odwazny ! mrgreen heart *przytuuul dla Kiraya* no czesc... co tak sie cieszysz Twist opowiedziec ci EL2? mrgreen no a co mam smutac ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:39 pm
Autark Lethiel Autark Twistus boi sie 2 niewinnych niewiast rofl mrgreen wcale ze nie xp *siada w koncie i otwiera sloik miodu* *patrzy na sloik* *skrada sie w strane konta* kapke miodku? *podaje sloik* *zabiera sloik i wskok za Twist*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:40 pm
Lethiel Kiray Lethiel oooo.. jeden odwazny ! mrgreen heart *przytuuul dla Kiraya* no czesc... co tak sie cieszysz Twist opowiedziec ci EL2? mrgreen no a co mam smutac ? wink to usiadz wujkowi Kirayowi na kolana aby i on mial troche radosci z zycia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|