|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:07 pm
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Ale ta serio czy tak sobie jaj robisz.Wilczus...czy ja kiedykolwiek robilam sobie jaja w kwestii picia? To jak chcesz ten problem rozwiazac ? bo ja jestem jak zawsze za a nawet przeciw. talk2hand Hm...a w czym tu problem? Przyjedziesz i pijemy mrgreen aha takier kalosze, całkiem interesujaco a dostane majtki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:08 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Ale ta serio czy tak sobie jaj robisz.Wilczus...czy ja kiedykolwiek robilam sobie jaja w kwestii picia? To jak chcesz ten problem rozwiazac ? bo ja jestem jak zawsze za a nawet przeciw. talk2hand Hm...a w czym tu problem? Przyjedziesz i pijemy mrgreen aha takier kalosze, całkiem interesujaco a dostane majtki ? Dostaniesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:09 pm
Myslisz ze Kozza odda mi swoje bokserki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:10 pm
BeeWolf_san Myslisz ze Kozza odda mi swoje bokserki ? Mysle, ze sam sie go spytaj XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:12 pm
foo: Hurt - [Babilon / Serki Dietetyczne #03] Kapitalizm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:13 pm
Dobra, ide spac...kiedys trza... dobranoc! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:13 pm
Delein BeeWolf_san Myslisz ze Kozza odda mi swoje bokserki ? Mysle, ze sam sie go spytaj XD To wezme twoje tylko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:15 pm
Delein Dobra, ide spac...kiedys trza... dobranoc! *puff* *znika* >.> <.< papa... *trzesie sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:16 pm
Lethiel Delein Dobra, ide spac...kiedys trza... dobranoc! *puff* *znika* >.> <.< papa... *trzesie sie* okrywa ja cieplym kocykiem* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:16 pm
dobranoc lub dobrywieczor (kto jak woli)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:18 pm
Twistus Lethiel Delein Dobra, ide spac...kiedys trza... dobranoc! *puff* *znika* >.> <.< papa... *trzesie sie* okrywa ja cieplym kocykiem* mrgreen *odwraca sie przerazona* *odskok w ciemny kąt* *wychyl* witaj Autark.. *wraca do kata*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:19 pm
Lethiel Twistus Lethiel Delein Dobra, ide spac...kiedys trza... dobranoc! *puff* *znika* >.> <.< papa... *trzesie sie* okrywa ja cieplym kocykiem* mrgreen *odwraca sie przerazona* *odskok w ciemny kąt* *wychyl* witaj Autark.. *wraca do kata* rolleyes *wabi ja lizakiem* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:21 pm
Twistus rolleyes *wabi ja lizakiem* mrgreen nie wyjde ! :[ ja jestem zastraszana ! gonk rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:23 pm
Lethiel Twistus rolleyes *wabi ja lizakiem* mrgreen nie wyjde ! :[ ja jestem zastraszana ! gonk rofl stare powiesz miz e dzis spalam z tchorzem? stare rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:24 pm
Twistus Lethiel Twistus rolleyes *wabi ja lizakiem* mrgreen nie wyjde ! :[ ja jestem zastraszana ! gonk rofl stare powiesz miz e dzis spalam z tchorzem? stare rofl mrgreen *wylzi z kata powluczac nogami* ninja *zwinny skok i zabrala lizaka* *kuc* maj preeeeszys... >.>..
ooo.. Autark uciek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|