|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:56 pm
Delein Lethiel a..a..a Iwa jest gro..grozna i mnie straaa...straaaszy PMami cry *mowi przez łzy* Ty uciekaj lepiej...od pmow to sie zaczyna...a potem to wiesz...*przejezdza sobie palcem przez gardlo* surprised ojejq nooo crying crying crying i cooo teeeraaaz gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:57 pm
Delein BeeWolf_san Delein Lethiel dziekuje dobra kobieto mrgreen *poprawia ubranko*
don't be fear, Del is here! No to juz po nas.
Ja wiem, ty zawsze we mnie wierzysz :] Ej wypijemy conieco? Ale ta serio czy tak sobie jaj robisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:58 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:58 pm
Twistus Delein Lethiel a..a..a Iwa jest gro..grozna i mnie straaa...straaaszy PMami cry *mowi przez łzy* Ty uciekaj lepiej...od pmow to sie zaczyna...a potem to wiesz...*przejezdza sobie palcem przez gardlo* ninja wykorzysta i porzuci mrgreen ninja poszla sie uczyc fizyki.. myslisz ze jest w tym ukryta grozba ? cry *trzesie sie*
EDIT: wrocila i na mnie krzyczy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:59 pm
BeeWolf_san Ale ta serio czy tak sobie jaj robisz.Wilczus...czy ja kiedykolwiek robilam sobie jaja w kwestii picia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Twistus Delein Lethiel a..a..a Iwa jest gro..grozna i mnie straaa...straaaszy PMami cry *mowi przez łzy* Ty uciekaj lepiej...od pmow to sie zaczyna...a potem to wiesz...*przejezdza sobie palcem przez gardlo* ninja wykorzysta i porzuci mrgreen ninja poszla sie uczyc fizyki.. myslisz ze jest w tym ukryta grozba ? cry *trzesie sie* ninja tak ze potem Ci poopowiada czego sie nauczyla *wspomina czasy liceum* rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen EDIT wiesz ASiu ze dla Ciebie wszystko jak chcesz moge jej przedluzyc bana mrgreen lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:01 pm
Lethiel Twistus Delein Lethiel a..a..a Iwa jest gro..grozna i mnie straaa...straaaszy PMami cry *mowi przez łzy* Ty uciekaj lepiej...od pmow to sie zaczyna...a potem to wiesz...*przejezdza sobie palcem przez gardlo* ninja wykorzysta i porzuci mrgreen ninja poszla sie uczyc fizyki.. myslisz ze jest w tym ukryta grozba ? cry *trzesie sie*
EDIT: wrocila i na mnie krzyczy crying No pomysl sobie...ludzie, ktorzy sie ucza fizyki moga byc nieobliczalni... Ja tez dostalam pma.. Moze to jest jak w "the Ring"...dostajesz pma i masz tydzien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:02 pm
Delein BeeWolf_san Ale ta serio czy tak sobie jaj robisz.Wilczus...czy ja kiedykolwiek robilam sobie jaja w kwestii picia? To jak chcesz ten problem rozwiazac ? bo ja jestem jak zawsze za a nawet przeciw. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein No pomysl sobie...ludzie, ktorzy sie ucza fizyki moga byc nieobliczalni... Ja tez dostalam pma.. Moze to jest jak w "the Ring"...dostajesz pma i masz tydzien... ja tez dsotalam Peema "to bolalo* gonk to jest ostrzezenie ze bedziemy cierpiec gonk rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein No pomysl sobie...ludzie, ktorzy sie ucza fizyki moga byc nieobliczalni... Ja tez dostalam pma.. Moze to jest jak w "the Ring"...dostajesz pma i masz tydzien... ło jezusicku !!! *łapie Del za ramiona* i co my teraz zrobimy ?! *potrzasa nia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:04 pm
Twistus Delein No pomysl sobie...ludzie, ktorzy sie ucza fizyki moga byc nieobliczalni... Ja tez dostalam pma.. Moze to jest jak w "the Ring"...dostajesz pma i masz tydzien... ja tez dsotalam Peema "to bolalo* gonk to jest ostrzezenie ze bedziemy cierpiec gonk rofl mrgreen pozabija nas ! a potem potnie nasze zwloki i zlozy na satanistycznym oltarzu linkina crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:05 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Ale ta serio czy tak sobie jaj robisz.Wilczus...czy ja kiedykolwiek robilam sobie jaja w kwestii picia? To jak chcesz ten problem rozwiazac ? bo ja jestem jak zawsze za a nawet przeciw. talk2hand Hm...a w czym tu problem? Przyjedziesz i pijemy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 3:05 pm
Lethiel Twistus Delein No pomysl sobie...ludzie, ktorzy sie ucza fizyki moga byc nieobliczalni... Ja tez dostalam pma.. Moze to jest jak w "the Ring"...dostajesz pma i masz tydzien... ja tez dsotalam Peema "to bolalo* gonk to jest ostrzezenie ze bedziemy cierpiec gonk rofl mrgreen pozabija nas ! a potem potnie nasze zwloki i zlozy na satanistycznym oltarzu linkina crying i urzadzi orgie w naszych wnetrzosciach gonk mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|