|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:28 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san Majtki w paski oooo majtki w paski... ...Gdzie? ninja ...... stare ........ crying oni wszyscy tacy sami (a ściana między nami LALALA) ...Kto prowadzi selekcję do POGG? ... ...PS. Raczej ciemny brąz. POGO >>>KOCHAM TĄ ZABAWE 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san Majtki w paski oooo majtki w paski... ...Gdzie? ninja ...... stare ........ crying oni wszyscy tacy sami (a ściana między nami LALALA) ...Kto prowadzi selekcję do POGG? ... ...PS. Raczej ciemny brąz. POGO >>>KOCHAM TĄ ZABAWE 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh zastanawia sie czy ona udaje czy tak jest naprawde* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus ninja brak czegokolwiek takiego ninja ...Własnie takie mam wrażenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Happysad bedzie u mnie 29 kwietnia gral *wyszczerz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:29 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Kto prowadzi selekcję do POGG? ... ...PS. Raczej ciemny brąz. Nikt chyba. Ale jak chcecie moge zacząć, tyleże zrobi sie pusto i ponuro.HEJ najdziksza, szybko po bedzie lipa. Szybko ale już. POKA MAJTKY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Iwa__4grozna RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san Majtki w paski oooo majtki w paski... ...Gdzie? ninja ...... stare ........ crying oni wszyscy tacy sami (a ściana między nami LALALA) ...Kto prowadzi selekcję do POGG? ... ...PS. Raczej ciemny brąz. POGO >>>KOCHAM TĄ ZABAWE 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh zastanawia sie czy ona udaje czy tak jest naprawde* ninja serio!!! zawsze na koncercie siedze w pogo 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:30 pm
Twistus zastanawia sie czy ona udaje czy tak jest naprawde* ninja ...Nie Ty jedna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj Rufusie, co tam slychac? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san Majtki w paski oooo majtki w paski... ...Gdzie? ninja ...... stare ........ crying oni wszyscy tacy sami (a ściana między nami LALALA) ...Kto prowadzi selekcję do POGG? ... ...PS. Raczej ciemny brąz. POGO >>>KOCHAM TĄ ZABAWE 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh auuuu... bolisz mnie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Happysad bedzie u mnie 29 kwietnia gral *wyszczerz* u mnie już był.............BYŁO CUDNIE heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:31 pm
Lethiel Iwa__4grozna RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san Majtki w paski oooo majtki w paski... ...Gdzie? ninja ...... stare ........ crying oni wszyscy tacy sami (a ściana między nami LALALA) ...Kto prowadzi selekcję do POGG? ... ...PS. Raczej ciemny brąz. POGO >>>KOCHAM TĄ ZABAWE 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh auuuu... bolisz mnie xD eek co ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|