|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:06 pm
Twistus stressed Iwa jeszcze raz zlam regulamin a wylatujesz stressed o rajusku ale jestes zlaaa ! heart rofl :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:07 pm
Twistus stressed Iwa jeszcze raz zlam regulamin a wylatujesz stressed eek eek a co ja takiego zrobiłam eek ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:07 pm
Iwa__4grozna RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna ....chcesz mi powiedzieć ze uderzyłeś kobiete eek surprised eek TYJEDEN SMAKI OWAKI.(cenzura).. scream scream ...Nie, nie chcę powiedzieć. ...Inteligentne kobiety, z jakimi zwykłem się zadawać, reagują na zwykłe: "Mogłabyś przestać? Bo nie lubię, jak ktoś się bawi moimi włosami". łojej .. dziwne .......normalnie jak się dziewczyna bawi czyimiś wolsami (chodzi o płec przeciwną ) to zwykle to lubią .. podkreślając ze ...jak robi to delikatnie xd ...Ba. Bo to jest przyjemne. Nawet bez tego "delikatnie". ...Jeśli robi to ktoś, kogo ZNAM. ...A jak już powiedziałem, taka osoba jest tylko jedna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:09 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna ....chcesz mi powiedzieć ze uderzyłeś kobiete eek surprised eek TYJEDEN SMAKI OWAKI.(cenzura).. scream scream ...Nie, nie chcę powiedzieć. ...Inteligentne kobiety, z jakimi zwykłem się zadawać, reagują na zwykłe: "Mogłabyś przestać? Bo nie lubię, jak ktoś się bawi moimi włosami". łojej .. dziwne .......normalnie jak się dziewczyna bawi czyimiś wolsami (chodzi o płec przeciwną ) to zwykle to lubią .. podkreślając ze ...jak robi to delikatnie xd ...Ba. Bo to jest przyjemne. Nawet bez tego "delikatnie". ...Jeśli robi to ktoś, kogo ZNAM. ...A jak już powiedziałem, taka osoba jest tylko jedna. uhm(rozuuumiem 4laugh 4laugh wink ) .... ok... .wtakim razie się nie dotykam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:12 pm
mamy tylko siebie wielka mamy moc !
*tańcu tańcu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna uhm(rozuuumiem 4laugh 4laugh wink ) .... ok... .wtakim razie się nie dotykam whee ...Widzisz? ...Można po dobroci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|