|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:17 am
tak jak papierosy narkotyki, i mowienie komus ze alkochols zkodzi !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:17 am
BeeWolf Sei chan Marzyć możesz stare A i smacznego, ciekawe czy strawisz te skarpetke stare *Wskakuje na żyrandol*Nyu^ ^ nie ma co trawic jest na twojej nuszcze !!!! hahahaha ... !!!! ide coś zjem ..!!! i wracam ! xp Właśnie chodzi o to, że nie ma.*Macha nogami* Smacznego!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:23 am
*Zeskakuje z żyrandola i kieruje się w stronę łazienki*Ale po przygniecieniu przez bielizne Kukusa przyda mi się kąpiel xp *Wchodzi do łazienki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:26 am
Sei chan *Zeskakuje z żyrandola i kieruje się w stronę łazienki*Ale po przygniecieniu przez bielizne Kukusa przyda mi się kąpiel xp *Wchodzi do łazienki* pojawia sie w lazience ... hmm fajniutka jestes razz i znika
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:28 am
dest Sei chan *Zeskakuje z żyrandola i kieruje się w stronę łazienki*Ale po przygniecieniu przez bielizne Kukusa przyda mi się kąpiel xp *Wchodzi do łazienki* pojawia sie w lazience ... hmm fajniutka jestes razz i znika NYU!!! scream *Rzuca w niego mydelniczką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:28 am
Sei chan dest Sei chan *Zeskakuje z żyrandola i kieruje się w stronę łazienki*Ale po przygniecieniu przez bielizne Kukusa przyda mi się kąpiel xp *Wchodzi do łazienki* pojawia sie w lazience ... hmm fajniutka jestes razz i znika NYU!!! scream *Rzuca w niego mydelniczką* a jaka agresywna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:30 am
dest Sei chan dest Sei chan *Zeskakuje z żyrandola i kieruje się w stronę łazienki*Ale po przygniecieniu przez bielizne Kukusa przyda mi się kąpiel xp *Wchodzi do łazienki* pojawia sie w lazience ... hmm fajniutka jestes razz i znika NYU!!! scream *Rzuca w niego mydelniczką* a jaka agresywna xp Wrr.*Wchodzi spowrotem do wanny*Zboczeniec scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:36 am
Sei chan dest Sei chan dest Sei chan *Zeskakuje z żyrandola i kieruje się w stronę łazienki*Ale po przygniecieniu przez bielizne Kukusa przyda mi się kąpiel xp *Wchodzi do łazienki* pojawia sie w lazience ... hmm fajniutka jestes razz i znika NYU!!! scream *Rzuca w niego mydelniczką* a jaka agresywna xp Wrr.*Wchodzi spowrotem do wanny*Zboczeniec scream [wylewa sie do wanny przez kran] Hai wrocilem ..O co ja widze .. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:37 am
co jest tu ?? jest i tam !!!!!!!1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:38 am
BeeWolf [wylewa sie do wanny przez kran] Hai wrocilem ..O co ja widze .. redface NYU!!! scream *Wywala go z wanny i rzuca w niego kolejną mydelniczką*Ups.. To chyba był zlew, a czym ja sie przejmuję.*Wraca do wanny*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:40 am
Sei chan BeeWolf [wylewa sie do wanny przez kran] Hai wrocilem ..O co ja widze .. redface NYU!!! scream *Wywala go z wanny i rzuca w niego kolejną mydelniczką*Ups.. To chyba był zlew, a czym ja sie przejmuję.*Wraca do wanny* [unika zmasakrowania przez "mydelniczke" ...uf ... co za dzien gdzie sie nie pojawie tam obstrzał!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:41 am
witam wszystich spowroytem!!!!!!!!!!1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:41 am
swir co jest tu ?? jest i tam !!!!!!!1 Czego nie ma u nas jest u was !!!! Złodzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:42 am
Sei chan dest Sei chan dest Sei chan *Zeskakuje z żyrandola i kieruje się w stronę łazienki*Ale po przygniecieniu przez bielizne Kukusa przyda mi się kąpiel xp *Wchodzi do łazienki* pojawia sie w lazience ... hmm fajniutka jestes razz i znika NYU!!! scream *Rzuca w niego mydelniczką* a jaka agresywna xp Wrr.*Wchodzi spowrotem do wanny*Zboczeniec scream e tam odrazu zboczeniec biggrin fajnie wygladasz jak sie zloscisz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:42 am
wired_00 witam wszystich spowroytem!!!!!!!!!! Nyu^ ^*Wychodzi z łazienki zawinieta w ręcznik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|