|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:58 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:58 pm
Iwa__4grozna ....chcesz mi powiedzieć ze uderzyłeś kobiete eek surprised eek TYJEDEN SMAKI OWAKI.(cenzura).. scream scream nie uderzyl.. wykrecil reke ew palec xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:00 pm
Lethiel Iwa__4grozna ....chcesz mi powiedzieć ze uderzyłeś kobiete eek surprised eek TYJEDEN SMAKI OWAKI.(cenzura).. scream scream nie uderzyl.. wykrecil reke ew palec xD no ale ją to mogło a raczej napewno zabolało scream scream BRUTAL stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:01 pm
*siada w kacie isie kiwa* crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:01 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:02 pm
Iwa__4grozna ....chcesz mi powiedzieć ze uderzyłeś kobiete eek surprised eek TYJEDEN SMAKI OWAKI.(cenzura).. scream scream ...Nie, nie chcę powiedzieć. ...Inteligentne kobiety, z jakimi zwykłem się zadawać, reagują na zwykłe: "Mogłabyś przestać? Bo nie lubię, jak ktoś się bawi moimi włosami".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:02 pm
Twistus *siada w kacie isie kiwa* crying crying crying crying crying
*przysiada się odsuwa kubek *chcesz kubusia xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:03 pm
Iwa__4grozna Lethiel Iwa__4grozna ....chcesz mi powiedzieć ze uderzyłeś kobiete eek surprised eek TYJEDEN SMAKI OWAKI.(cenzura).. scream scream nie uderzyl.. wykrecil reke ew palec xD no ale ją to mogło a raczej napewno zabolało scream scream BRUTAL stare no i ? xD bylo nie ciagac.. moje kochanie tez lapy wykreca ale to tak z sympatii 4laugh heart rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:04 pm
Twistus *siada w kacie isie kiwa* crying crying crying crying crying
no juz juz masz tu kokoska :3 *wpycha jej do ust*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:04 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna ....chcesz mi powiedzieć ze uderzyłeś kobiete eek surprised eek TYJEDEN SMAKI OWAKI.(cenzura).. scream scream ...Nie, nie chcę powiedzieć. ...Inteligentne kobiety, z jakimi zwykłem się zadawać, reagują na zwykłe: "Mogłabyś przestać? Bo nie lubię, jak ktoś się bawi moimi włosami". łojej .. dziwne .......normalnie jak się dziewczyna bawi czyimiś wolsami (chodzi o płec przeciwną ) to zwykle to lubią .. podkreślając ze ...jak robi to delikatnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:05 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Iwa__4grozna Lethiel Iwa__4grozna ....chcesz mi powiedzieć ze uderzyłeś kobiete eek surprised eek TYJEDEN SMAKI OWAKI.(cenzura).. scream scream nie uderzyl.. wykrecil reke ew palec xD no ale ją to mogło a raczej napewno zabolało scream scream BRUTAL stare no i ? xD bylo nie ciagac.. moje kochanie tez lapy wykreca ale to tak z sympatii 4laugh heart rofl jak z sympatii to jużco innego też tak często robie 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
stressed Iwa jeszcze raz zlam regulamin a wylatujesz stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 2:06 pm
Lethiel Iwa__4grozna Lethiel Iwa__4grozna ....chcesz mi powiedzieć ze uderzyłeś kobiete eek surprised eek TYJEDEN SMAKI OWAKI.(cenzura).. scream scream nie uderzyl.. wykrecil reke ew palec xD no ale ją to mogło a raczej napewno zabolało scream scream BRUTAL stare no i ? xD bylo nie ciagac.. moje kochanie tez lapy wykreca ale to tak z sympatii 4laugh heart rofl 4laugh wiem o tym doskonale mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|