|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna nie od twoich scream .. blaugh sweatdrop to czego mnie quoteujesz ? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna eek ale w czym ??*zabubiona szuka pomocy * eek sweatdrop w tym ze nawet probowals zrozumiec o czym ja mowilam przez ostatnie 30 minut xp
*wije si pod ieszczotami Leth* mrjuuuuuuuuuuuuuu 4laugh 4laugh
Rufus jesli my sami czesto sami siebie samyc nie znamy do konca to oc tu mowic o tym by poznac kogos innego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:52 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Iwa__4grozna nie od twoich scream .. blaugh sweatdrop to czego mnie quoteujesz ? xD
nie ciebie tylko tego kolesia stare i nie kołtunuje tylko ciągne za włosy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:54 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:55 pm
Iwa__4grozna Lethiel Iwa__4grozna nie od twoich scream .. blaugh sweatdrop to czego mnie quoteujesz ? xD
nie ciebie tylko tego kolesia stare i nie kołtunuje tylko ciągne za włosy stare ...Ale się uśmiałem. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iwa__4grozna Lethiel Iwa__4grozna nie od twoich scream .. blaugh sweatdrop to czego mnie quoteujesz ? xD
nie ciebie tylko tego kolesia stare i nie kołtunuje tylko ciągne za włosy stare chryste kobieto ! rolleyes quote.. > quotujesz.. zquotowalas moja wypowiedz.. dotarło gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Iwa__4grozna eek ale w czym ??*zabubiona szuka pomocy * eek sweatdrop w tym ze nawet probowals zrozumiec o czym ja mowilam przez ostatnie 30 minut xp
*wije si pod ieszczotami Leth* mrjuuuuuuuuuuuuuu 4laugh 4laugh
Rufus jesli my sami czesto sami siebie samyc nie znamy do konca to oc tu mowic o tym by poznac kogos innego wink *podrap podrap* i???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:56 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:56 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Iwa__4grozna Lethiel Iwa__4grozna nie od twoich scream .. blaugh sweatdrop to czego mnie quoteujesz ? xD
nie ciebie tylko tego kolesia stare i nie kołtunuje tylko ciągne za włosy stare ...Ale się uśmiałem. mrgreen no widzisz jak ti smieszniasto xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|