|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:36 pm
Lethiel Iwa__4grozna Lethiel Iwa__4grozna Twistus crying nie powinnas sie ze mna zadawac bo jestem nie wychowana crying crying i niemila i wogole bo mowie to co mysle crying rofl ja bym to nazwała inaczej --- nieczułaoj czuuła czuła.. gwarantuje twisted heart redface rofl *podra podrap* *aniby znasz ja bliżej??* nuuu... jest taka puuuci 4laugh i slooodka i kochana ! 4laugh heart rofl spoko 3 lata to długo .... ale i tak nie przebijesz mnie ja swojąkumpele znam dłużej niż połowe swojego życia blaugh stare prowokujesz mnie czy co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:36 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ludzie to debile....Ave wszystkim. ninja No no.. Rufusku.. jak na to wpadles ? >:3
witam ! *tuuuuuuuli* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:38 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ludzie to debile....Ave wszystkim. ninja HI 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:38 pm
Lethiel nuuu... jest taka puuuci 4laugh i slooodka i kochana ! 4laugh heart rofl niszczysz moj wizerunek zle j inieczulej i zimnej suki evil mrju *ocier o nia* mrjuuuu 4laugh mrgreen
Wiatm Rufusa 3nodding
Iwa mozesz znac czlowieka clae zycia ale wlasciwie go nie znac nie liczy sie dlugosc tylko jakos znajomosci wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:39 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ludzie to debile....Ave wszystkim. ninja HI 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Lethiel nuuu... jest taka puuuci 4laugh i slooodka i kochana ! 4laugh heart rofl niszczysz moj wizerunek zle j inieczulej i zimnej suki evil mrju *ocier o nia* mrjuuuu 4laugh mrgreen
Wiatm Rufusa 3nodding
Iwa mozesz znac czlowieka clae zycia ale wlasciwie go nie znac nie liczy sie dlugosc tylko jakosc znajomosci wink mrgreen prawda prawda.. *drapie ja za uszkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel RUFUS.ABBYSINIAN ...Ludzie to debile....Ave wszystkim. ninja No no.. Rufusku.. jak na to wpadles ? >:3
witam ! *tuuuuuuuli* mrgreen ...Samo przyszło. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:40 pm
Twistus Lethiel nuuu... jest taka puuuci 4laugh i slooodka i kochana ! 4laugh heart rofl niszczysz moj wizerunek zle j inieczulej i zimnej suki evil mrju *ocier o nia* mrjuuuu 4laugh mrgreen
Wiatm Rufusa 3nodding
Iwa mozesz znac czlowieka clae zycia ale wlasciwie go nie znac nie liczy sie dlugosc tylko jakos znajomosci wink mrgreen spoko znam moją kumpele na wylot blaugh o to sienei martw hm....spogląda z tązminą ocent jeszcez poczekam *haha mam zimne serce* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Twistus Lethiel nuuu... jest taka puuuci 4laugh i slooodka i kochana ! 4laugh heart rofl niszczysz moj wizerunek zle j inieczulej i zimnej suki evil mrju *ocier o nia* mrjuuuu 4laugh mrgreen
Wiatm Rufusa 3nodding
Iwa mozesz znac czlowieka clae zycia ale wlasciwie go nie znac nie liczy sie dlugosc tylko jakosc znajomosci wink mrgreen prawda prawda.. *drapie ja za uszkiem* *przewraca sie na plecy i prosi o podrapanie po brzuszku* 4laugh 4laugh 4laugh rofl rofl rofl mrgreen lol heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Lethiel RUFUS.ABBYSINIAN ...Ludzie to debile....Ave wszystkim. ninja No no.. Rufusku.. jak na to wpadles ? >:3
witam ! *tuuuuuuuli* mrgreen ...Samo przyszło. ... no co tam ? cos sie stalo Rufusiasty ? *czochra go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:42 pm
Iwa__4grozna Twistus Lethiel nuuu... jest taka puuuci 4laugh i slooodka i kochana ! 4laugh heart rofl niszczysz moj wizerunek zle j inieczulej i zimnej suki evil mrju *ocier o nia* mrjuuuu 4laugh mrgreen
Wiatm Rufusa 3nodding
Iwa mozesz znac czlowieka clae zycia ale wlasciwie go nie znac nie liczy sie dlugosc tylko jakos znajomosci wink mrgreen spoko znam moją kumpele na wylot blaugh o to sienei martw hm....spogląda z tązminą ocent jeszcez poczekam *haha mam zimne serce* twisted nigdy nic nie wiadomo.... ...Iwa jednak sie mylilam ehhhhhhh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:43 pm
Twistus *przewraca sie na plecy i prosi o podrapanie po brzuszku* 4laugh 4laugh 4laugh rofl rofl rofl mrgreen lol heart *macha jej palcem przed oczami* nie nie.. bo jeszcze sie rozochocisz :> heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|