|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:26 pm
Twistus crying nie powinnas sie ze mna zadawac bo jestem nie wychowana crying crying i niemila i wogole bo mowie to co mysle crying rofl widzisz moja droga.. bo swiat jest zly ! xD *przytuuul i glaszcze po lepku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:26 pm
Iwa__4grozna Twistus crying nie powinnas sie ze mna zadawac bo jestem nie wychowana crying crying i niemila i wogole bo mowie to co mysle crying rofl ja bym to nazwała inaczej --- nieczuła nie oceniaj mnie skoro mnie nie znasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:27 pm
Lethiel Twistus crying nie powinnas sie ze mna zadawac bo jestem nie wychowana crying crying i niemila i wogole bo mowie to co mysle crying rofl widzisz moja droga.. bo swiat jest zly ! xD *przytuuul i glaszcze po lepku* gonk ale ja nie powinnam miec cudownych przyjaciol bo nie potrafie pocieszac ... gonk ...czy ja jestem neiczula O.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:28 pm
Iwa__4grozna Twistus crying nie powinnas sie ze mna zadawac bo jestem nie wychowana crying crying i niemila i wogole bo mowie to co mysle crying rofl ja bym to nazwała inaczej --- nieczułaoj czuuła czuła.. gwarantuje twisted heart redface rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:29 pm
Lethiel Iwa__4grozna Twistus crying nie powinnas sie ze mna zadawac bo jestem nie wychowana crying crying i niemila i wogole bo mowie to co mysle crying rofl ja bym to nazwała inaczej --- nieczułaoj czuuła czuła.. gwarantuje twisted heart redface rofl *podra podrap* *aniby znasz ja bliżej??*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:30 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:30 pm
Iwa__4grozna Lethiel Iwa__4grozna Twistus crying nie powinnas sie ze mna zadawac bo jestem nie wychowana crying crying i niemila i wogole bo mowie to co mysle crying rofl ja bym to nazwała inaczej --- nieczułaoj czuuła czuła.. gwarantuje twisted heart redface rofl *podra podrap* *aniby znasz ja bliżej??* zna mnie blisko 3 lata? i zna mnie baaaaaaaaaaaaaaaardzo blisko rofl rofl mrgreen
Iwa zanim kogoss ocenisz to popatrz na troche wiecej niz kilka postow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:32 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:33 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:34 pm
Iwa__4grozna Lethiel Iwa__4grozna Twistus crying nie powinnas sie ze mna zadawac bo jestem nie wychowana crying crying i niemila i wogole bo mowie to co mysle crying rofl ja bym to nazwała inaczej --- nieczułaoj czuuła czuła.. gwarantuje twisted heart redface rofl *podra podrap* *aniby znasz ja bliżej??* nuuu... jest taka puuuci 4laugh i slooodka i kochana ! 4laugh heart rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 1:34 pm