Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23602 23603 23604 23605 23606 23607 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:10 pm

Aidanna
Twistus
Aidanna
no w szkole mnie przytrzymali stare a to byl 1 wiec miesieczny musialam kupic dopiero... zreszta co ja sie bede tobie tlumaczyc stare ty i tak zawsze negatywnie do mnie nastawiona jestes... neutral rolleyes stare
nie do Ciebie tylko do to ze stwierdzilam ze nalezalo Ci sie a Ty zaczelas sie burzyc o to ze go dostalas ....eh a u konduktora to juz nie laska kupic biletu ? a zreszta z kim ja rozmwaiam ja i tak jestem ta zla rofl
juz mowilam... wbieglam do pociagu jak juz drzwi sie zamykaly a konduktor mnie praktycznie odrazu zdybal... rolleyes

i sie poprostu wkurzylam jak mandat dostalam bo zawsze mam bile to nie soprawdzaja a jak raz nie mam to mnie zlapali i tyle... a ty odrazu ze ja jakas niewychowana i wogole nieuczciwa... neutral
*gleba* jedynie stwierdzilam ze nalezalo Ci sie to wy zescie jakis szum podniosly lol

Aidanna
Twistus
Aidanna
no w szkole mnie przytrzymali stare a to byl 1 wiec miesieczny musialam kupic dopiero... zreszta co ja sie bede tobie tlumaczyc stare ty i tak zawsze negatywnie do mnie nastawiona jestes... neutral rolleyes stare
nie do Ciebie tylko do to ze stwierdzilam ze nalezalo Ci sie a Ty zaczelas sie burzyc o to ze go dostalas ....eh a u konduktora to juz nie laska kupic biletu ? a zreszta z kim ja rozmwaiam ja i tak jestem ta zla rofl
juz mowilam... wbieglam do pociagu jak juz drzwi sie zamykaly a konduktor mnie praktycznie odrazu zdybal... rolleyes

i sie poprostu wkurzylam jak mandat dostalam bo zawsze mam bile to nie soprawdzaja a jak raz nie mam to mnie zlapali i tyle... a ty odrazu ze ja jakas niewychowana i wogole nieuczciwa... neutral

wyciąga ona pochopne wnioski i tyle

Iwa__4grozna

Aidanna

Twistus
Aidanna
Twistus
Iwa__4grozna

wiesz co ty jej lepiej nie pocieszaj bo tylko innych wkurzasz scream
a jej nie pomagasz.. stare
*szuka miejsca w ktorym chciala ja pocieszyc* *drapie sie w glowe* ja nikogo nie chcaialm pocieszac tylko stwierdzam fakty ale widac niektorych prawda boli lol
bo to nazywa sie WYCHOWANIE by dostawac po dupie za swoje ze czyny a co mam sie nad nia zalic za te niesprawiedliwosc ze dostala madat za to ze ona nie kupila biletu a pan kanar robil swoja prace ...?
nie no ja myslalam ze kanarzy od tak rozdaja mandatu a ja dostalam za to ze zyje... i znalazla sie wielce wychowana rolleyes
rolleyes to czemu robisz z siebie ofiare? ile razy mam powtarzac ja tylko stwierdzialm fakty i tyle lol
o po czym wnioskujes ze jestem niewychowana?

Iwa mi na pozytywnosci nie zalezy lol
twoje ogolne zachowanie... jezeli zachowujesz sie w normalnym zyciu jak na gai to ja przepraszam...

ide sobie... bo mi tylko hmor zepsulas confused
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:11 pm

Aidanna
twoje ogolne zachowanie... jezeli zachowujesz sie w normalnym zyciu jak na gai to ja przepraszam...

ide sobie... bo mi tylko hmor zepsulas confused
no tak szczerosc boli mrgreen

Ryuukei oshii
Crew

Iwa__4grozna

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:11 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:13 pm

Iwa__4grozna

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:13 pm

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:16 pm

Iwa__4grozna

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:20 pm

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:22 pm

mrgreen heart

Lethiel

Tipsy Lunatic

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:23 pm

Lethiel
mrgreen heart
crying nie powinnas sie ze mna zadawac bo jestem nie wychowana crying crying i niemila i wogole bo mowie to co mysle crying rofl
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:23 pm

Iwa__4grozna

Iwa__4grozna

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:24 pm

Twistus
Lethiel
mrgreen heart
crying nie powinnas sie ze mna zadawac bo jestem nie wychowana crying crying i niemila i wogole bo mowie to co mysle crying rofl

*GLEBA*
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:25 pm

Twistus
Lethiel
mrgreen heart

ja bym to nazwała inaczej --- nieczuła

Iwa__4grozna

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:25 pm

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23602 23603 23604 23605 23606 23607 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games